Szerintetek össze lehet már pakolni a kórházi csomagot+a pici hazahozós ruháit? Mellszívót, tejtárolót mikor fertőtlenítsem ki és rakjam hozzá a kórházi csomaghoz? 35 h km
Szia!
Már hogyne lehetne!
Jó egészséget és könnyű szülést kívánok!
Szia! Pont ma gondolkoztam én is ezen,h. mikor pakoljak össze a kórházra. A babaruhákat, meg a hálóingemet, baba ágyneműjét most mosom, ma kimosok mindet, holnap meg kivasalom. Még a jövő héten veszek pár bugyit zoknit, már csak azok hiányoznak, mihelyst megvan, pakolom a bőröndömet. A mi babánknak is mindene megvan, pelust, popsitörlőt is megvettem. A mellszívót, cumit 2 hét múlva akarom kifertőtleníteni, az tényleg hamar megvan. A kórházba én nem valószínű,h. beviszem a mellszívót. Most már tényleg bármikor bekerülhetünk a kórházba, jobb ha mindenünk össze van cuccolva, mint h. azután kelljen apának csomagolni. Nahát abból sem lenne semmi.:)Behozná utánam a kórházba a tanga bugyit rendes bugyi helyett,meg tampont betét helyett.:D
35 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!