Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 2 hét múlva megyünk wellnessel...

2 hét múlva megyünk wellnesselni, akkor 9 hetes leszek, fürödhetek? Szauna?

Figyelt kérdés

Anyuék fizettek be minket még 1 hónapja amikor nem tudtuk hogy terhes leszek. Lemondani nem akarom.

Azt tudom hogy termál vízben nem fürödhetek de asszem ott ilyen nincs is. Hány fokos vízben szabad fürdenem és mennyi ideig? Szaunázni szabad? Jakuzzizni szabad?

2014. febr. 26. 11:40
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Ha-ha-ha, nem csak gombás fertőzés létezik. A Canesten meg csak az ellen jó. Szóval ezzel sem lehet az ég egy adta világon semmit megelőzni. Ráadásul, ha valaki úgy használ tampont, hogy az nem szükséges, mert nem vérzik, akkor a tampon a hüvely természetes folyását szívja fel, ami sérülékennyé, így a fertőzésekre jobban érzékennyé teszi a hüvelyt.

És kérdező itt látom mondhat bárki bármit, te fürödni akarsz, úgyhogy fürödni is fogsz.

Legyen szerencsétek én azt kívánom, de ha mégsem lenne az és utána majd szenvedsz a fertőzéstől, akkor majd gondolkozol.

2014. febr. 27. 13:26
 22/22 anonim ***** válasza:

Szia utolso! Igazad van...

En is ezt a canesten lof.szt csinaltam mert nekem is ezt mondtak hogy ez a megelozes (mint ahogy irtam is)! Hat gombam nincs, de olyan huvelygyulladasom van, hogy beszaras!

A dokim kapasbol mondta, hogy nyilvanos wc, furdok stb siman osszeszedni ilyet mert a kismamak alapbol sokkal erzekenyebbek...

Ha furdeni akar, furodjon! Ha nem kap el semmit oruljon, ha elkap valamit igy jart... Nem a valaszolok baja, hanem az ove lesz!

Kerdezo! Csak szolok! En meg csak jacuzziban se voltam! Csak a 28fokos elmenymedenceben a gyerekemmel!

Es a derekam is leszakad a fajdalomtol! A huvely es csiklo kornyeke be van dagadva, faj ha megtorlom, olyan folyasom van ami nyulik mint a ragogumi es citromsarga... En biztos nem mennek meg egyszer babasan!

2014. febr. 28. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!