Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 2 hét múlva megyünk wellnessel...

2 hét múlva megyünk wellnesselni, akkor 9 hetes leszek, fürödhetek? Szauna?

Figyelt kérdés

Anyuék fizettek be minket még 1 hónapja amikor nem tudtuk hogy terhes leszek. Lemondani nem akarom.

Azt tudom hogy termál vízben nem fürödhetek de asszem ott ilyen nincs is. Hány fokos vízben szabad fürdenem és mennyi ideig? Szaunázni szabad? Jakuzzizni szabad?

2014. febr. 26. 11:40
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Masszazsnal derektol csipoig kihagytak! Csak hat, karok labak nyak...
2014. febr. 26. 13:08
 12/22 anonim ***** válasza:
Szaunát én se vállalnám be, pedig amíg zárt volt a méhszáj 36. hétig úsztam. A meleg vízre figyelj, de a tested is 36 fokos, nem nagyon szokott a sima úszó vagy élménymedence melegebb lenni.
2014. febr. 26. 13:08
 13/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Akkor szauna és jakuzzi kilőve de fürdeni fogok. Nagyon meleg vizbe nem megyek. :)

Köszönöm.

2014. febr. 26. 14:16
 14/22 anonim ***** válasza:

"32 fokosnál melegebb vízbe ne ücsörögjek"

Atyám, hát akkor nekem jobb, ha sehova se megyek, mert a 32 fok nekem még az a kategória, amiben befagy a seggem! :(

2014. febr. 26. 14:37
 15/22 anonim ***** válasza:
Más, a szaunával kapcsolatban, én elhiszem, hogy a finneknél még szinte javasolják is, de azért ott kultúrája van, nagy szaunázó nép, nem úgy, mint itt hogy az átlag ember életében 2-3x jut el szaunába. Nem ugyanaz azért. Nem hiszem, hogy pont terhesség alatt kéne eltalálni, hogy kezdjünk szaunázni.
2014. febr. 26. 14:40
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van több finn barátnőm, kint is élnek, egyik sem szaunázott terhesen, sőt, ők még a kisgyerekeket sem engedik be a szaunába egy bizonyos kor alatt.
2014. febr. 26. 15:02
 17/22 anonim ***** válasza:
Én nem mennék. Szaunázni nem szabad. Fürödni én nem fürödnék semmilyen vízbe, mert olyan fertőzéseket szedhetsz össze, hogy lesel.
2014. febr. 26. 15:09
 18/22 anonim ***** válasza:
Szerintem kár lemondani, mert kikapcsolódni attól még lehet- ahogy már írták mások is- lábat lógatsz, ilyesmi. Viszont fürdésre nincs vmi "gyógyszerbe" áztatott tampon lehetőség- csúnyaságok összeszedése ellen? Mintha hallottam volna..
2014. febr. 27. 09:15
 19/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Utolsó, ennek utána fogok nézni. Jó ha lenne ha lenne ilyesmi, biztos beszerezném addigra.

2014. febr. 27. 11:42
 20/22 anonim ***** válasza:

Canesten kup canesten kremes tampon egyszerre! Erre gondol az utolso...

En hasznaltam es ugyanugy viszketek...

Nem a huvelynel hanem a csiklo huvelybemenet kornyeke szemerem ajkak...

Erre a reszre szedtem ossze most napi 3-4* fixen kenem magam amint mosdoba kell mennem viszem a kremem!

2014. febr. 27. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!