Nagyon rosszak ezek az eredmények, volt már másnak is ilyen a vizelet eredményében?
oh ezen ne aggodj. Nekem mindig rossz a vizeletem. Mindig sok baktérium van benne. Azt mondta a dokim, ezen ne idegesítsem magam. ez terhesség alatt "normálisnak" mondható. Mivel a hólyagod nem tud teljesen feltöltödni, meg kiürülni sem, igy nem tudja rendesen kimosni a belsejét. Sok folyadékot kell inni.
Nekem a legutobb egyébként 1700 körül volt. Azt mondta ez még bőven belefél. Majd, ha 10.000 körül lesz akkor aggodjunk. Addig meg nem kell magam túlgyógyszerezni.
Szia!
A Gren C tőzegáfonya kapszulát lehet szedni terhesség alatt és minden bacit elpusztít!
Nagyon jó húgyúti betegségekre.
Én szedtem a terhesség alatt minden trimeszterbe 10 napig, napi 2x1 kapszulát, mivel hajlamos vagyok az ilyen jellegű betegségekre.
Tiszta volt a vizeletem egész terhesség alatt, csak ajánlani tudom!!
Nekem is volt a vizeletben pont kb. annyi hetesen, mint Neked. Én szóltam a dokinak, felírt egy gyógyszert, azt megettem, azóta nincs.
Nekem labor eredményem volt, tehát nem tesztcsíkos. Azt olvastam a bacikról, hogy húgyuti fertőzést jelent, és a ki nem kezelt ilyen fertőzés koraszülést okozhat. Én ezért nem bánom, hogy 5 napig ettem rá gyógyszert.
(31 hetes mami)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!