Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha megszületik a bébi akkor...

Ha megszületik a bébi akkor meghatározzák a vércsoportját?

Figyelt kérdés
miután megszületett, gondolom megviizsgálják majd hogy egészséges e, hogy minden rendben van e nála, és vért is vesznek? labor eredmények miatt, ill vércsoportja is megállapitásra kerül? vagy ezek a vizsgálatok csak késöbb lesznek?
2009. dec. 11. 14:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Zalaegerszegi vagyok. Itt nem nézik meg. Legalábbis az anyuka nem kapja meg a vércsoportot csak akkor ha fizet érte. Az én koromban anyukámnak még megmondták az összes gyerekét. Én is kiváncsi vagyok melyikünk vércsoportját örökölte. Egy ismerős meg fogja nézni a rendszerben....ingyen.
2009. dec. 12. 10:55
 12/13 anonim ***** válasza:

Szia.Én 0 RH-vércsoportú vagyok,a párom A RH-,nálunk nem nézték(Veszprém)a babáét,mondjuk az biztos,hogy negatívos,de,hogy A vagy 0 azt nem tudjuk.Itt is csak akkor nézik meg ha vmi gond van a bébivel:(

Üdv.15hós manó anyuja

2009. dec. 12. 13:59
 13/13 anonim ***** válasza:
Én rh neg. vagyok, párom rh. poz, és azt mondták, hogy nálunk rögtön megnézik majd a baba vércsoportját is. Én is úgy tudom, hogy ha az anya rh neg., akkor megnézik.
2009. dec. 13. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!