Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan bírhatom a babámat egy...

Hogyan bírhatom a babámat egy kis mocorgásra?

Figyelt kérdés

Piszok dolog tőlem, hogy így "kényszeríteni" akarom, de szeretném, ha néha többet mocorogna, vagy a párom is érezhetné.Nagyon lusta a kislányom a pocakomba, 4d-s ultrahangon se sikerül a dokiknak felkelteni.:)Általában egy nap csak 1x érzek két rúgást, és ennyi.Ezeken a napokon szeretném kicsit megnyugtatni magamat, hogy minden rendben.Van, hogy elkezdi a mocorgást, mire odarakom a párom kezét, hogy ő is érezhesse, addigra abbahagyja...

Átlagosan egy héten 1 vagy max 2 nap van, hogy többet mocorog.Milyen ötleteitek vannak?

Eddig csak a kávé-csoki-kóla és hasonló módszereket próbáltam,de a Kisasszonyt ezek a dolgok nem igazán zavarják:)Köszönöm a segítségeteket!

27 hetes km.

2009. dec. 11. 10:53
 1/5 anonim ***** válasza:

Ő ilyen, hagyd békén. Majd kint mozog bőven.

Az enyém is ilyen volt, most 1 éves örökmozgó.

Pl mi nem is tudtuk meg a terhesség alatt, hogy fiú vagy lány, mert állandóan elfordulva aludt. Én egyszer energiaitalt is ittam 4D előtt, de tök mindegy volt neki. A szülőszobán derült ki, hogy lány.

2009. dec. 11. 11:04
 2/5 anonim válasza:
Szia!az én babám ha valami savanyúbb gyümölcsöt eszek, mindig mozog.A nőgyógyász vizsgálatkor egy picit meg szokta nyomkodni a hasam, és arra mindig felkel.Legyél türelmes, már lassan szabad szemmel is látható lesz a mozgása!
2009. dec. 11. 11:48
 3/5 anonim ***** válasza:

Az enyém be szokott indulni, ha simizem hanyatt fekve, 27 hetesen már tudtunk így 'kommunikálni'. Amikor én voltam megijedve, hogy nem mozog akkor hangos zenével sikerült mindig egy kis rugdosásra bírnom. A kaják és innivalók nálunk sem váltak be.

31 hetes kismami

2009. dec. 11. 11:49
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszotokat!

Már szabad szemmel is látható, csak ritkán ad rá lehetőséget.Pedig a párom is annyira vágyik, hogy érezze, vagy láthassa.Nagyon sokat simizi és beszélget vele, kéri, hogy mocorogjon...annyira édes :)

Meg persze nekem is nyugodtabban telnének napjaim, ha néha bejelentkezne.Most nyugodt vagyok, mert amikor ettem a tízoraimat megmoccant, de amikor úgy telik el a nap, hogy nem az szörnyű:(És tényleg, nemrég narancsot ettem, ami savanyú volt nagyon:)Na picit sűrűbben eszünk:)

2009. dec. 11. 12:05
 5/5 anonim ***** válasza:

Én hanyat fekszem, símogatom a hasam, beszélek hozzá, és már reagál is. Lehet, egy kicsit megrázni is, mint ahogy az ultrahangos szokta, de a hangos zene is hatásos lehet. Időnként én is "molesztáltam", mert voltak napok, amikor alig éreztem. Már hetek óta nincs ilyen gondom, valójában minden órában mozdul valamennyit.

Minden jót!

(31. hetes mami)

2009. dec. 11. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!