Hogy bírjam rá egy kis mocorgásra a babámat?
Figyelt kérdés
25 hetes vagyok, és ma még nem jelzett, szeretném, ha bejelentkezne végre. Már kopogtam neki, próbáltam a kényelmetlen testhelyzetet, semmi. A kóla, és csoki nálunk nem vállik be, arra ő soha nem reagál. Ha valakinek van valami jó tippje, kérem ossza meg velem.2008. aug. 18. 09:48
1/10 anonim válasza:
Én rázogattam a hasamat jobbra-balra,azt nagyon utálta.
Utána viszont meg volt a lelki békém.
Ne aggódj,nincs semmi baj,csak a front.
5 hetes kisfiú anyukája
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kipróbáltam, de nem reagál. Elmegyek a védőnőhöz, hallgassa meg a szívét.
2008. aug. 18. 10:08
3/10 anonim válasza:
ne aggodj szerintem. nekem is volt 2 napom mikor nagyon megijedtem hogy mi tortenhetett hogy nem erzem de voltam a dokinal es azt mondta hogy ugy volt kedve azert nem mutatkozott. szoval ne ijegy meg.a hasadat tenleg razogasd jobbra balra nalunk is be szokott jonni. 34 hetes kis mama vagyok.
4/10 anonim válasza:
Én is rázogatom. Most, hogy már fejvégű és tudom, hol vannak a lábai, ott egy picit megnyomkodom óvatosan. Mindig visszajelez. (Tudom, mekkora az aggodalmat, én is aggódom.) A háton fekvést próbáltad? Vagy ha simán eldőlsz egy kicsit és nagyon figyelsz rá egy kis mocorgást sem érzel? Egyébként a frontok miatt belustulhatnak ám! Mondjuk az én kicsi fiam az elmúlt 2 napban nagyon élénk volt!! Kivánom ugyanezt Nektek is! Ha mégsem változna a helyzet menj el dokihoz vagy a védőnődhöz. Ő meghallgatja a szívét és meg tud nyugtatni.
5/10 anonim válasza:
Én is voltam már igy,nagyon megijedtem de hál istenek nem volt gond csak egyszerüen nem volt kedve mocorogni,én ha sokáig nem érzek mozgást kicsit megnyomkodom ovatossan a hasamat erre általába reogál.Vagy még egy kis mozgás,torna,inenziv séta,gugolás is segithet.Utánna feküdj hanyat kicsit huzd fel a lábad rakd a két kezed a hasadra és várj,néha simogasad és beszélj hozzá!De én már kb. a 20dik héttöl éreztem a babám szivverését a hasam aljában általában,te nem érezted még?Ehez csönd kell és koncentrálj!Remélem segitettem és minden rendben lessz!
6/10 anonim válasza:
Utolsónak: bocsi, de az nem hinném, hogy a szívverés volt, inkább a hasi aorta pulzálása.
7/10 anonim válasza:
lehet csak naon bealudt...de inkább 20 szor feleslegesen menj a dokihoz,mit egyszer későn..majd irj mi lett
8/10 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszokat. Nos sok elkeseredett próbálkozás után végülis jelentkezett a drága. Kipróbáltam mindent. Rázogatás, porszívó bekapcsolása, kopogás. Végül mikor elakartam indulni a védőnénihez, rúgott egy párat. Azóta újra csendben van, de a lényeg, hogy jelentkezett.
2008. aug. 18. 11:15
9/10 anonim válasza:
Nekem elég lusta babóm van. Ha sokáig nem mocorog, akkor egy kanalat egy porcelán tálhoz ütögetek. Szinte azonnal megmozdul. Azt hiszem, nem szereti.
23 hetes mami
10/10 anonim válasza:
Nekem a nyújtott lábbal hanyatt fekvés jött be mindig, azt utálta:-) (vagypróbálj meg ülni, és kicsit előrehajolni, azt sem szokták szeretni. )
De lehet, a legjobb, ha beszélsz hozzá, és megkéred, hogy mutatkozzon meg, mert félsz, hogy jól van-e? Nekem ez mindig bevált, kis könyörgés után legalább egyet rugott:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!