Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy bírjam rá egy kis mocorgá...

Hogy bírjam rá egy kis mocorgásra a babámat?

Figyelt kérdés
25 hetes vagyok, és ma még nem jelzett, szeretném, ha bejelentkezne végre. Már kopogtam neki, próbáltam a kényelmetlen testhelyzetet, semmi. A kóla, és csoki nálunk nem vállik be, arra ő soha nem reagál. Ha valakinek van valami jó tippje, kérem ossza meg velem.
2008. aug. 18. 09:48
 1/10 anonim ***** válasza:

Én rázogattam a hasamat jobbra-balra,azt nagyon utálta.

Utána viszont meg volt a lelki békém.

Ne aggódj,nincs semmi baj,csak a front.

5 hetes kisfiú anyukája

2008. aug. 18. 09:52
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kipróbáltam, de nem reagál. Elmegyek a védőnőhöz, hallgassa meg a szívét.
2008. aug. 18. 10:08
 3/10 anonim ***** válasza:
ne aggodj szerintem. nekem is volt 2 napom mikor nagyon megijedtem hogy mi tortenhetett hogy nem erzem de voltam a dokinal es azt mondta hogy ugy volt kedve azert nem mutatkozott. szoval ne ijegy meg.a hasadat tenleg razogasd jobbra balra nalunk is be szokott jonni. 34 hetes kis mama vagyok.
2008. aug. 18. 10:10
 4/10 anonim ***** válasza:
Én is rázogatom. Most, hogy már fejvégű és tudom, hol vannak a lábai, ott egy picit megnyomkodom óvatosan. Mindig visszajelez. (Tudom, mekkora az aggodalmat, én is aggódom.) A háton fekvést próbáltad? Vagy ha simán eldőlsz egy kicsit és nagyon figyelsz rá egy kis mocorgást sem érzel? Egyébként a frontok miatt belustulhatnak ám! Mondjuk az én kicsi fiam az elmúlt 2 napban nagyon élénk volt!! Kivánom ugyanezt Nektek is! Ha mégsem változna a helyzet menj el dokihoz vagy a védőnődhöz. Ő meghallgatja a szívét és meg tud nyugtatni.
2008. aug. 18. 10:11
 5/10 anonim ***** válasza:
Én is voltam már igy,nagyon megijedtem de hál istenek nem volt gond csak egyszerüen nem volt kedve mocorogni,én ha sokáig nem érzek mozgást kicsit megnyomkodom ovatossan a hasamat erre általába reogál.Vagy még egy kis mozgás,torna,inenziv séta,gugolás is segithet.Utánna feküdj hanyat kicsit huzd fel a lábad rakd a két kezed a hasadra és várj,néha simogasad és beszélj hozzá!De én már kb. a 20dik héttöl éreztem a babám szivverését a hasam aljában általában,te nem érezted még?Ehez csönd kell és koncentrálj!Remélem segitettem és minden rendben lessz!
2008. aug. 18. 10:16
 6/10 anonim ***** válasza:
Utolsónak: bocsi, de az nem hinném, hogy a szívverés volt, inkább a hasi aorta pulzálása.
2008. aug. 18. 10:19
 7/10 anonim ***** válasza:
lehet csak naon bealudt...de inkább 20 szor feleslegesen menj a dokihoz,mit egyszer későn..majd irj mi lett
2008. aug. 18. 10:44
 8/10 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszokat. Nos sok elkeseredett próbálkozás után végülis jelentkezett a drága. Kipróbáltam mindent. Rázogatás, porszívó bekapcsolása, kopogás. Végül mikor elakartam indulni a védőnénihez, rúgott egy párat. Azóta újra csendben van, de a lényeg, hogy jelentkezett.
2008. aug. 18. 11:15
 9/10 anonim ***** válasza:

Nekem elég lusta babóm van. Ha sokáig nem mocorog, akkor egy kanalat egy porcelán tálhoz ütögetek. Szinte azonnal megmozdul. Azt hiszem, nem szereti.

23 hetes mami

2008. aug. 18. 12:18
 10/10 anonim ***** válasza:

Nekem a nyújtott lábbal hanyatt fekvés jött be mindig, azt utálta:-) (vagypróbálj meg ülni, és kicsit előrehajolni, azt sem szokták szeretni. )

De lehet, a legjobb, ha beszélsz hozzá, és megkéred, hogy mutatkozzon meg, mert félsz, hogy jól van-e? Nekem ez mindig bevált, kis könyörgés után legalább egyet rugott:-)

2008. aug. 18. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!