Hogy bírjam egy kis mocorgásra a kisbabám?
Az utóbbi pár napban szinte nem is éreztem, hogy mocorogna. Már nagyon ideges vagyok, szeretnék megnyugodni, hogy minden rendben van vele. Van valami jó kis trükk, praktika erre? Más is volt már így? Légyszi írjatok.
20+4 hetes kismami
Én 20 hetes körül nem éreztem minden nap a babámat. Valahogy a 22. hét környékétől éreztem többször is naponta.
Még túl pici, hogy minden nyekkenését megérezd.
De ha nem tudsz megnyugodni, menj el a védőnőhöz, hogy meghallgassa a szívhangját, gondolom van olyan kütyüje.
Üdv, 5 hónapos édesanya.
szia nekem is a 20 hét körnéykén volt ilyen hogyn em mocorgott én el is mentem a védőnőhöz de ő szerencsére megynugtatott hgoy minden rendben van meghalgatta a szívecskéjét,
most már érzem rendszeresen jelenleg 23. hétben vagyunk
szia! én a 22. hétben járok és velem is ezt csinálja! :D
valami nem tetszik nekik (gondolom az időjárás) az utóbbi napokban!
úgyhogy nyugi!
Boldog babavárást!
Szia Kismami!
Ha hanyatt fekszem, akkor általában pár perc múltával elkezd mocorogni, ha mégsem, beszélek hozzá vagy dudorászom.Ez szinte mindig bejön. Reagál a hangomra :-) Próbáld ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!