Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy bírjam egy kis mocorgásra...

Hogy bírjam egy kis mocorgásra a kisbabám?

Figyelt kérdés

Az utóbbi pár napban szinte nem is éreztem, hogy mocorogna. Már nagyon ideges vagyok, szeretnék megnyugodni, hogy minden rendben van vele. Van valami jó kis trükk, praktika erre? Más is volt már így? Légyszi írjatok.

20+4 hetes kismami

2009. ápr. 24. 13:47
 1/8 anonim ***** válasza:

Én 20 hetes körül nem éreztem minden nap a babámat. Valahogy a 22. hét környékétől éreztem többször is naponta.

Még túl pici, hogy minden nyekkenését megérezd.

De ha nem tudsz megnyugodni, menj el a védőnőhöz, hogy meghallgassa a szívhangját, gondolom van olyan kütyüje.

Üdv, 5 hónapos édesanya.

2009. ápr. 24. 13:50
 2/8 anonim ***** válasza:
Szia! Én 25 hetes vagyok és nekem is a 20.hét környékén volt ilyen. Nagyon aggódtam és elmentem egy plussz UH-ra, ahol mindent rendben találtak. Egyszerűen csak pár napig lustább volt a baba a szokásosnál. Amit akkor kipróbáltam és bevált: beültem egy kád langyos vízbe, relaxáltam, zenét hallgattam és babuci elkezdett mocorogni. Ha máskor nem, de ülőfürdő alatt nekem mindig mozog! Ne aggódj!
2009. ápr. 24. 13:51
 3/8 anonim ***** válasza:
még tényleg picike hogy érzed rendesen minden nap.
 4/8 anonim ***** válasza:

szia nekem is a 20 hét körnéykén volt ilyen hogyn em mocorgott én el is mentem a védőnőhöz de ő szerencsére megynugtatott hgoy minden rendben van meghalgatta a szívecskéjét,

most már érzem rendszeresen jelenleg 23. hétben vagyunk

5/8 anonim ***** válasza:

szia! én a 22. hétben járok és velem is ezt csinálja! :D

valami nem tetszik nekik (gondolom az időjárás) az utóbbi napokban!

úgyhogy nyugi!

Boldog babavárást!

2009. ápr. 24. 13:53
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2009. ápr. 24. 14:00
 7/8 anonim ***** válasza:
Én mindig lefeküdtem hanyatt, amikor nem nagyon akart ficánkolni. Akkor 1-2 rúgást mindig éreztem.
2009. ápr. 24. 14:30
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia Kismami!

Ha hanyatt fekszem, akkor általában pár perc múltával elkezd mocorogni, ha mégsem, beszélek hozzá vagy dudorászom.Ez szinte mindig bejön. Reagál a hangomra :-) Próbáld ki!

2009. ápr. 24. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!