Mivel lehet a babát egy kis mocorgásra bírni? Az édességen kívűl.
Nekem a kellemetlen testhelyzet bevált:-) Ha úgy ültem, ahogy nem tetszett neki, mindjárt kiabált:-)
De ennél is jobb, ha beszélsz vele, és megkéred, hogy mozogjon, hogy megnyugtasson téged:-) Nálam ez is bevált.
Köszi! Eddig még nem tapasztaltam ki, hogy melyik testhelyzetem jó vagy nem jó neki. Próbálok odafigyelni.
Minden kismama ennyire aggódik vagy én viszem túlzásba?
Szia
Én 22 hetes vagyok. Ma én sem nagyon érzem a babát, én már ittam kolát, de nem használt. :( Most várom, hátha jelt a kisasszony! De nagyon nem szeretem, amikor ilyen kis lusta.
nyugi szerintem sok kismama parás.Köztük én is.
Még pici ahhoz, hogy minden mozdulatát megérezd. Nyugi, 2-3 héten belül már másképp lesz, addig türelem :)
30.héttől "durvul be", akkor már erős a baba, és még fájni is fog néha, amikor megmozdul vagy nyújtózkodik.
Szia!
Én 21 hetes vagyok és én is csak akkor érzem jobban ha fekszek! Napközben is érzek 1-2 kisebb rugdalást de annyira nem is figyelem akkor! Mostanában az én kisfiam is lustább!
Én is észre vettem ha ugy ülök vagy fekszek hogy neki nem jó akkor aztán jár keze lába hogy anyja feküdj vagy ülj másképp:DD! Ne idegeskedj mert az nem tesz jót! Sokan igy vagyunk mint te mozogni fog erösebben is:)!
Boldog babavárást!
Bocsi, de én pl nem látom értelmét, hogy csak azért igyak vagy egyek "rossz" dolgokat, hogy jobban mozogjon. Nem hiszem, hogy baj lenne, ha nem érzed mindig olyan intenzíven. Ez idővel változni fog. Majd lesz olyan, amikor már azt kívánod, hogy egy picit álljon le. Ma én is olyan kába voltam, szerintem a babám is. Ma nem éreztem olyan intenzíven. Szerintem az idő miatt is.
Amúgy nekem is a kellemetlenebb pózok miatt reklamálni szokott. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!