Semmit se érzek. Normális ez?
Igen, normális. Nem kell feltétlenül a terhestünetek egész sorát észlelned. Az első terhességemnél az első trimeszterben elég rosszul voltam, hányingerem volt, sokszor hánytam is, reggelente csak úgy tudtam kimászni az ágyból, ha előtte pár szem háztartási kekszet megettem, ha sokat álltam egy helyben már estem össze, meg ilyenek.
Most vagyok a 2. babával várandós, a 8. héten, és majdnem semmit sem érzek. Néha kicsit más a gyomrom, de nem mondanám még émelygősnek sem. Nem szédülök, semmi bajom.
Szóval nyugi, minden rendben van, örülj, hogy nem vagy annyira rosszul.
Lehet, hogy vannak tüneteid, de pont olyanok, amit nem a terhességnek tulajdonítasz.
nekem pl. az elejétől fogva folyamatosan be van dugulva az orrom.
kitapintani természetes, hogy nem tudod, hiszen még csak néhány mm a baba, a méhed pedig ennek megfelelően szintén kicsi. Én kb a 14-16 héten tudtam először egyértelműen megmondani, hogy van ott valaki.
A hányás meg egyáltalán nem törvényszerű. Én egyszer sem hánytam (pontosabban egyszer igen, de akkor betegség miatt és szinte egész nap, a 15. héten).
Nekem nem volt semmi tünetem. A férjem már azzal vivvelődött a 12. hét környékén, hogy most már ő is akarja látni az UH-t, hogy tényleg van-e ott valami, vagy csak mondom... Mert csak abban nyilvánult meg a terhességem, hogy kicsit nőtt az étvágyam. Ennyi. Végig kellemes, kiegyensúlyozott terhességem volt, nagyon jól éltem meg.
Szóval örülj neki, hogy nincs hányingered, nem vagy érzékeny a szagokra... stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!