Még van egy hetem a szülésig de semmit nem érzek?
Figyelt kérdés
Még pont egy hetem van a szülésig. már nagyon nehezen bírom, iszonyatosan vizes vagyok de hál istennek a vérnyomásom tökéletes.(eddig az volt)Nincsenek összehúzódásaim csak néha görcsölget a hasam. Ez gondolom nem jósló, mert nem a derekamból indul ki. Vagy az is az ha csak görcsölgetek de nem fáj a derekam? Illetve fáj de azért mert nagyon nagy a hasam és az ágy végett is szóval nem olyan hogy fáj a derekam és megy a hasamra is a fájdalom.NST-n sem mutat semmi fájást. Szerintetek időben fogok szülni így vagy túlhordom.2013. okt. 1. 16:06
1/5 anonim válasza:
szia.én is így voltam.40+1 voltam mikor kellett menni szülőszobára fájásmérésre.akkor reggel folyamatosan úgy éreztem,mintha pisilnem kéne.nst-n kiderült rendszeres fájásaim vannak,és mivel belekakikt a magzatvízbe,megindították.szurkolok hogy túl ess rajta minél hamarabb.könnyű szülést!!
2/5 anonim válasza:
Nekem is hasonloan volt. 40 het 4 nap lett a vege. Tudom, hogy nehez, de mar csak par nap....probalj setalgatni par utcat valakivel - en nem mentem egyedul, mert egyszer elmentem a boltba es nem tudtam hazamenni...szoval. Konnyu szulest es egeszseget kivanok Mindkettotoknek.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. :) Elég sokat sétálgatok de semmi. Remélem hamarosan babázhatok :)
2013. okt. 1. 18:15
4/5 anonim válasza:
Szia,
én a szülésem napjának reggelén sem éreztem még semmit. (délután kettőkor, derült égből villámcsapásként indultak a fájások)Az NST sem mutatott semmit, de még akkor sem, mikor délután hat órakór jelentkeztem a kórházban. Akkor már tágulásos vérzésem is volt.
Nekem egy fájásom sem indult ki a derekamból. Mai napig nem érem, hogy más hogy érzi a vajúdást a derekába.
Szóval belőlem kiindulva, nem feltétlenül fogod túlhordani! :)
Könnyű szülést kívánok!
11 hetes kisfiú anyukája
5/5 A kérdező kommentje:
Hát nagyon remélem. köszi :) és gratulálok :)
2013. okt. 1. 18:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!