51 kg volt barátnöm mikor megtudta, terhes (ez volt 2. honapba) most szülésig van 5 hete és 60 kg! Ez most jó vagy sem? És hogy azt mondta h a 3. honapba érezte a kicsit? Lehet? Nem lesz nehéz szülnie h nem csinált semmit kihordás alatt?
Figyelt kérdés
2009. jún. 19. 17:50
1/5 A kérdező kommentje:
Szó szerint semmit csak tv-t nézett!
2009. jún. 19. 17:51
2/5 anonim válasza:
Én 41 kg-mal kezdtem 60 kg-mal szültem.
3. hónapban valószínűleg a méh mozgását érzi,vagy bélmozgásokat.Nagyon kőnnyű összetéveszteni,ha valaki első babás.Ha fáradt pihenjen.Nem lesz se nehezebb,se könnyebb.Nyugi!
3/5 anonim válasza:
Ha már csak 1-2 kilót hízik, akkor szerintem rendben van a súlya.
3.hónapban már simán érezhette a babát, én 13. héttől minden nap éreztem és egyáltalán nem lehetett összetéveszteni a bélmozgással.
A tágulást mint olyan biztos nem fogja befolyásolni az, hogy nem csinál semmit, de az állóképességet azt igen. Elvégre a szülés az egy több órás kemény fizikai megerőltetés, szerintem aki totál el van puhulva, az a szülésnél se tud úgy helyt állni.
27 heteske
5/5 A kérdező kommentje:
az elsö!szülésre gondoltam hogy birni fogja-e vagy sem szuszal
2009. jún. 20. 07:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!