Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Még van másfél hónap a szülési...

Még van másfél hónap a szülésig, de nem vettem még semmit. Döntésképtelen vagyok. Hogyan lehet hatékonyabbá tennem magam? ( lehet, hogy egy kicsit a babona is közrejátszik ebben)

Figyelt kérdés
Még van másfél hónap a szülésig, de nem vettem még semmit. Döntésképtelen vagyok. Hogyan lehet hatékonyabbá tennem magam? ( lehet, hogy egy kicsit a babona is közrejátszik ebben)
2008. ápr. 12. 09:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem minnéll hamarabb kezd el a vásárlást!! Mert mi van ha hamarabb jön a baba!!! Én már 3 hónapja folyamatosan vásároltam! Biztos ami biztos! Én sem tudtam mit vegyek, bementem a bababoltba és amit jónak láttam mindent megvettem! Sok olyan oldal van, ahol nagyjából felsorolják mire van szüksége a picinek! De ha gondolod én is segitek szivesen! 37 hetes kismama
2008. ápr. 12. 09:32
 2/6 anonim ***** válasza:

Nos,én nekiláttam és kiválasztottam,amit szeretnék.Az utolsó simításokat me végezzük el a babaholmin.Egy olcsó tippet tudok adni:

[link]

Amúgy a kiságyat pelenkázóstól,meg a babakocsit használtan vettük meg,mindkettő alig volt fél évet használatban,így egy 75-80 ezer forintos tételből lett 40,és annyi a kül,hogy a babakocsi bevásárlókosarán van 1-2 sárfolt..Jajj,jajj most mi lesz!Szóval szerintem nézz körül,hátha valaki pont egy olyantól akar megszabadulni,ami neked kellene.Találkoztam olyan hírdetésekkel is,amik csak 1-2 hét használat után,esetleg még ki sem csomagolva,a dolgaikat.Egyszerűen csak akkor lesz meg a babaholmi,ha nekiállsz,és azt mondod,hogy nem szarakodsz tovább vele.Mi is nézegettük eddig csak a férjemmel,mert mindent szeretnénk a lehető legjobb áron megvenni,és csak semmi fölösleges dolgot.

Én is május közepére vagyok kiírva.

2008. ápr. 12. 09:37
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is másfél hónapom van még, május végén fogok szülni. Én is kicsit babonás vagyok, de a pénztárcám felülkerekedett ezen. Mi apránként vettünk meg mindent, mert most egyben nem nagyon tudnánk kifizetni! Így azt a babakocsit vettem, ami a legjobban tetszett, éppen akkor, amikor 30%-kal olcsóbb volt, ez volt az első darab, még 20 hetes sem voltam! És a többi dolognál is figyeltük az árakat, az akiókat!

Hidd el nem a babona dönti el, lesz-e baj, de miért lenne?, ezt kell magadban tudatosítanod. Mi amúgy annak ellenére, hogy megvettük, nem tárolunk itthon sok mindent, a kiságy is csak a pici megszületése után lesz összerakva stb...

Képzeld nagynéném ő nagyon babonás volt, szó szerint semmit sem vettek meg szülés előtt, így szegény újdonsült apuka szaladgált a kórházi napok alatt mindent megvenni, mindent összerakni, és persze őket is látogatni!

Szerintem is lassan kezdj vásárolni, meglátod mekkora öröm, és ne a rosszra gondolj, semmi baj nem lesz!

További boldog heteket a célegyenesben!

33 hetes kismama

2008. ápr. 12. 09:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Már csak azért is kezdj el vásárolni,mert egyre fársztóbb lesz.Hidd el nagy élvezet,nézegetni a csöpp kis rucikat,babakocsit,vagy ágyneműket. Boldog babavárást!
2008. ápr. 12. 10:22
 5/6 anonim ***** válasza:

Én is amondó vagyok hogy mostmár itt az idő, és ki kell nyitni a pénztárcát. Miért lenne baj?? a doki szerint a 30. hét után már nagy az esélye, hogy teljesen egészséges baba fog születni ha hamarabb is jön. uncsim 34 hétre szült, csak a kilon látszott a ülönbség. Makk egészséges a kisfia.

Én 30 hetes vagyok, de 5 hete kezdtem komolyabban vásárolni. és a legfontosabbakat. Bébihordó, hogy legyen mibe hazahozni, ruha, cumisüvegkészlet. A babakocsit, és a kiságyat nem mi vesszük. kapjuk, de ha szólok jön azonnal! :) Szóval, szerintem láss neki. Igaza van az előttem szólónak, hogy mi van ha jön a bébi, és nincs ssemmi, még az hagyján, hogy az apának kell mindenért rohanni, de mi van ha szegény írtó drágát vesz és nem megfelelőt, az meg csak feszültségforrás. Most menjetek együtt így közös döntés lesz!

És ne félj!!! Boldog babvárást, és sikeres költekezést!

2008. ápr. 12. 10:24
 6/6 anonim ***** válasza:

Én is féltem egy kicsit az elején-főleg, hogy véreztem...

Apa nem engedte, hogy vásároljak.

Én titokban vásárolgattam, először kisruhákat, aztán láttam olcsóbban ágyat-szóltam neki, rájött, hogy elég sokat lehet fogni ezen a dolgon. Aztán babakocsi..., végül feladta az elveit, és együtt vettük meg a többi cuccot.

Mostmár 36 hetes leszek, szinte minden megvan.

És igaz az előttem szólók véleménye, miszerint egyre nehezebb lesz. Mostmár én is hamar elfáradok, unom a boltok járását....

Örülök, hogy nem most kell kapkodnom.

Vásárolj nyugodtan, baj már nem lehet. (és én úgy gondolom, ha mégis történik valami-az ettől függetlenül is megtörténne).

2008. ápr. 12. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!