Mennyi lehet még szülésig, vagy ezek nem jelentenek semmit? Ti is éreztetek ilyeneket?
2. vagyok!
Attól függetlenül lehet nálad ez nem így lesz, és pár napon belül babázni fogsz! :) Könnyű, gyors szülést kívánok!
Szerintem az a nyákdugó volt.
Az biztos, hogy nincs már sok hátra, már mindenórásnak számítasz. (Én is.:)
Kitartás!
Ezek a frontok, brrr....
Én 37+5-nél vagyok.
Nekem mindig is lent volt a hasam, az elsőnél is, úgyhogy ez nálam nem mérvadó. A 9 hónapig tartó pisilés se. :) Én is keményedtem már korábban is időszakosan, bár az elmúlt 2 napban nekem is sorozatosan kemény a pocak, az időjárás miatt is. Tegnap is nagyon tekert a fiam és a múltkori front előtt is, ő is kivan szegénykém... A nyákdugóról most se tudok semmit, már 2110-en vagyok pár hete, úgyhogy már missing in action. :)
Egyébként hogy viseled így a végét? Fiú, lány?
Én már azért szeretnék szülni, hiába élvezem egyébként a terhességet. Már egyre nehezebb és fárasztóbb... :S
Akkor megértelek...
Én szerencsére most se vizesedek. Te azért figyelj magadra, mert bár ez ilyenkor már gyakori, nézzék rendszeresen a pisidet, nehogy gondra utaljon.
Az első nekem is lány. :)
Az alvás az már nálam is muris, nekem a csípőm fáj már vagy 12 hete.. vinnyogok, amikor forogni kéne a másik oldalra. De nem csodálkozom, ha végig lent volt a gyerek, nyilván volt mi nyomjon szétfele. :)
Akkor hajrá nekünk, már nincs olyan sok hátra!
Nekem szúrni nem szúrt, viszont a nyákdugó távozása után 4 órával megvolt a baba. Ez szerintem mindenkinél változó van akinek szülés előtt egy héttel vagy pár nappal, ill. mint ahogy esetemben, aznap is távozhat. Illetve szülés előtt 2 nappal valami megmagyarázhatatlan nyugodtság lett úrrá rajtam. De ez is csak nálam fordulhat elő... mások utolsó nap a fészekrakó ösztön miatt függönyt mosnak, stb. :))
Kellemes babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!