Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyi lehet még szülésig,...

Mennyi lehet még szülésig, vagy ezek nem jelentenek semmit? Ti is éreztetek ilyeneket?

Figyelt kérdés
2 napja lement a hasam eléggé,jó nehéz lett és kemény is,azaz érzem hogy ott van lent és nagyon szúr,ráadásul mindig pisilnom kell. Nagyon sokat keményedik a pocakom,szinte folyamatosan,ma reggel pedig ilyen kocsonyás,átlátszó darabok jöttek ki belőlem,de nem sok. Görcsölni viszont szinte egyáltalán nem. 38+1 napos vagyok.
2012. máj. 21. 11:16
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem a nyákdugó távozása, a kicsi fejének a beékelődése és a szülés között 3 hét telt el, akkor is sürgősségi császár volt 38+4-en, tehát magától nem indult volna. (Bár előtte csináltak egy amnioszkópiát, és két órán át vajúdtam, de nem magától indult.) Szerintem innen még bármi lehet, de akár holnap vagy ma is babázhatsz. :)
2012. máj. 21. 11:20
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem a 33. héten már lent volt eléggé, a 37. héten távozott a nyákdugó, rengeteget keményedtem, a méhszáj 2222 volt, és mégis csak a 40+6. héten szültem.
2012. máj. 21. 11:24
 3/10 A kérdező kommentje:
Ohha,az szép.. Hát akkor nem kezdek örülni.. :S Köszönöm a válaszokat!
2012. máj. 21. 12:07
 4/10 anonim ***** válasza:

2. vagyok!

Attól függetlenül lehet nálad ez nem így lesz, és pár napon belül babázni fogsz! :) Könnyű, gyors szülést kívánok!

2012. máj. 21. 12:40
 5/10 xStefix ***** válasza:

Szerintem az a nyákdugó volt.

Az biztos, hogy nincs már sok hátra, már mindenórásnak számítasz. (Én is.:)

Kitartás!

Ezek a frontok, brrr....

2012. máj. 21. 14:12
 6/10 A kérdező kommentje:
Ohh jó lenne igazán! :) Utolsónak te érzel valami hasonlókat? Neked mennyi van még hátra ha van..? :)
2012. máj. 21. 14:52
 7/10 xStefix ***** válasza:
100%

Én 37+5-nél vagyok.

Nekem mindig is lent volt a hasam, az elsőnél is, úgyhogy ez nálam nem mérvadó. A 9 hónapig tartó pisilés se. :) Én is keményedtem már korábban is időszakosan, bár az elmúlt 2 napban nekem is sorozatosan kemény a pocak, az időjárás miatt is. Tegnap is nagyon tekert a fiam és a múltkori front előtt is, ő is kivan szegénykém... A nyákdugóról most se tudok semmit, már 2110-en vagyok pár hete, úgyhogy már missing in action. :)

Egyébként hogy viseled így a végét? Fiú, lány?

Én már azért szeretnék szülni, hiába élvezem egyébként a terhességet. Már egyre nehezebb és fárasztóbb... :S

2012. máj. 21. 14:58
 8/10 A kérdező kommentje:
Jaa hogy neked már második :) Így könnyebb azért én még nme tudok semmit :) Nálunk első és kislány,de már nagyon várjuk. Annyira kíváncsi vagyok rá! :) Hát most már kicsit nehézkesen viselem,főként hogy vizesedik a lábam nagyon és alig tudok menni rajta olyan gombóc az egész lábfejem meg bokám. :( Ezt valahogy senki nem említette hogy ilyen is lehet.. Meg most 2 napja kezd nehézkes lenni a dolog,ahogy lentebb ment a hasam. Aludni azt már nem tudok mert sehogy nem jó. És még tudnám írni :D Szóval már nem érzem jónak itt a vége felé..
2012. máj. 21. 16:22
 9/10 xStefix ***** válasza:

Akkor megértelek...

Én szerencsére most se vizesedek. Te azért figyelj magadra, mert bár ez ilyenkor már gyakori, nézzék rendszeresen a pisidet, nehogy gondra utaljon.

Az első nekem is lány. :)

Az alvás az már nálam is muris, nekem a csípőm fáj már vagy 12 hete.. vinnyogok, amikor forogni kéne a másik oldalra. De nem csodálkozom, ha végig lent volt a gyerek, nyilván volt mi nyomjon szétfele. :)

Akkor hajrá nekünk, már nincs olyan sok hátra!

2012. máj. 21. 16:29
 10/10 anonim ***** válasza:

Nekem szúrni nem szúrt, viszont a nyákdugó távozása után 4 órával megvolt a baba. Ez szerintem mindenkinél változó van akinek szülés előtt egy héttel vagy pár nappal, ill. mint ahogy esetemben, aznap is távozhat. Illetve szülés előtt 2 nappal valami megmagyarázhatatlan nyugodtság lett úrrá rajtam. De ez is csak nálam fordulhat elő... mások utolsó nap a fészekrakó ösztön miatt függönyt mosnak, stb. :))

Kellemes babavárást!

2012. máj. 22. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!