Úgy érzem leszakad a derekem. Nem tudok ülni, hajolni. Semmit, pedig ma még csak mosogattam. Hasam nem fáj, méhnyak állapota 2100. Lehet hogy már 1-2 nap van szülésig? 37hetes km.
Figyelt kérdés
2010. jan. 19. 09:49
1/1 anonim válasza:
Szia! Hasonlokat erzek mar par hete en is. Mehszajam a 28. het ota 2100, egy hete elment a nyakdugom, mehszaj csutortok ota 2111, vannak kontrakciok, de meg egyben vagyok.Lanyommal vegig 3000 volt a mehszaj, megis 38+3-ra szultem (magzatviz kezdett szivarogni)
Ja, most vagyok 38+5
a lenyeg, hogy ezzel meg tul is hordhatod, de az is lehet, hogy hamarabb beindul. Mindenesetre aggodasra nincs ok, betoltott 37. het utan mar nem koraszulott!! bocs, ha hosszu voltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!