29 hetes terhes vagyok. A derekam majd leszakad annyira fáj, aludni sem bírok ez miatt. A lábam közti izom és csont is nagyon fáj, mit tehetnék, hogy kicsit enyhítsem a fájdalmat?
Figyelt kérdés
Mellesleg most egy kicsit náthás is vagyok,köhögök,folyik az orrom.ez miatt bekerülhetek a kórházba?2010. szept. 6. 09:28
1/5 anonim válasza:
Megértelek , nekem is hasonló "gondok" szoktak előjönni mostanában. Nekem a doki (férfi) ezekre azt mondta, hogy ez (mármint a terhesség) ezzel jár....
Ilyenkor úgy mondanám neki hogy milyen kár hogy a férfiak nemhogy a szülést de legalább egy ilyen napot amikor mindened fáj átélhetnének:)
2/5 anonim válasza:
Nem küldenek kórházba. Én is így voltam 2 hétig. Sokszor megjegyezte a szomszéd,hogy éjjel felijed a köhögésemre:)
Hát a fájdalomra nekem azt mondta a doki,hogy szokjam meg:)
Azóta is megvan, csak most már sokkal erősebb.
Igaz azóta 37 hetes vagyok:)
3/5 anonim válasza:
Konkretan nem tudtam labbraallni,anyira fajt a forgomnal.ez tartott kb 3hetig,aztan megszunt.Aztan mondta a doki hogy a lanyom elnyomott egy ideget es azert volt a fajdalom.
4/5 anonim válasza:
Nekem a 30. héttől kezdődtek ezek a tünetek. Az orvos csak annyit mondott, hogy ezért hívják terhességnek.. Azóta is fáj, elég nehezen alszom. (Pláne hogy még 1 óránként pisilek is).
5/5 anonim válasza:
Nekem a torna segített rajta, és azóta (1 éves a kisfiam) is csak akkor jobb ha tornázom. Ha hanyagolom a tornát, akkor néha az ágyból is alig tudok felkelni:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!