Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek normális hogy ha...

Szerintetek normális hogy ha az első 4-5 hétben voltak rosszúléteim, tüneteim, viszont az utobbi 4-5 napban nemigazán érzek semmit?

Figyelt kérdés
2013. nov. 17. 09:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen, a tünetek jönnek mennek. Az is normális, ha érzed és az is, ha nem.
2013. nov. 17. 09:23
 2/2 anonim ***** válasza:
Normális, én is így voltam, kicsit később visszatértek a tünetek, de már enyhébben, és hamar el is múltak végleg, most vagyok 15 hetes. Barátnőmnek szintén elmúltak a tünetei hirtelen, majd egy héttel később elkezdett hányni, majdnem kórházba került vészes hányással, már alig várja hogy ismét elmúljanak a tünetei. Előző terhességemnél csak elmúltak és kész, nem is jöttek vissza, van egy gyönyörű kisfiam. Ne aggódj, inkább örülj hogy jobban vagy :)
2013. nov. 17. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!