Miért nem érzek szinte semmit majdnem 15 hetesen?
Holnap leszek 15 hetes. 12 .hetesen voltam legutoljára uh on..minden rendben volt a picivel, mozgott és szopizta az ujját.. megnyugodtam h.jol van. Viszont most aggaszt h.semmit nem érzek a mell feszülésen és a derék fájáson kivül..jah és a néha reggeli hányáson kivül.
Ilyenkor kéne már érezni vmit?? Lehet betaság a kérdésem..de első baba és szeretnék mindenben biztos lenni h.minden jó e. Holnap megyek a nődokihoz aláiratni vele az AFP s beutalót.. lehet megkérem nézze meg a babámat...remélem megnézi.
Ahh lehetséges h.tul stresszelem a dolgokat?
Légyszi adjatok tanácsot
Első gyereknél azt mondják, hogy csak a 18-20. hét körül kezdi el érezni az ember (többedik babájukkal várandósok akár már a 14. héten érezhetik).
Én picit "nagyobb" vagyok az átlag 50kg-os kismamáknál, egyszer azt mondta valaki, hogy majd csak a 20-21. héten fogom érezni emiatt. Elmondtam ezt a dokimnak meg a védőnőnek (illetve rákérdeztem), konkrétan kiröhögtek...
Majd 22. hetes voltam amikor először éreztem...
Úgyhogy ne aggódj, amúgy ha rádjön a "para" (velem is így volt) akkor menj el a védőnőhöz, van dopler készüléke (szívhang hallgató) és simán megnézi neked, ha kéred...
24+3hkm
A 13. heti UH-n konkrétan alig lehetett látni a készüléken úgy "ugrált" főleg mert én hülye azt a tanácsot kaptam hogy egyek előtte csokit, meg igyak kólát.
Szemem láttára ugrált-tombolt és semmit, de az ég egy adta világon semmit nem éreztem... Mondom, csak a 22.héten. Ne görcsölj rá, a stressz nem tesz jót, inkább menj el dopplereztetni vagy 4D uh-ra, az megnyugtat:)
En is ugy erzem,hogy nem is vagyok terhes,nekem mar a mellfeszules es a hanyinger is elmult,de amikor elkezd fajni itt ott,akkor mindig megnyugszom,hogy azert valami tortenik.
Meg abbol latom,hogy hizok,mondjuk en alapbol nagyon gebe vagyok,szoval ram is fer.
Szia! Nincs semmi gond, mindenkinek más tapasztalatai vannak és különböző időben kezdenek el ficánkolni.
Nekem ez a második terhességem, az nagy fiacskám a 21. hétben kezdett el rugdosni, lehetséges, hogy voltak előtte is jelei de nem vettem észre. Fiacskám kicsit lustácska volt :)
Most a 16. hétben vagyok és kb. 1 hete érzek bubizást a párom szerint kizárt de ultrahangon pedig ugyan azt éreztem amikor a doki is mondta, hogy gyengén de igen, őt érzem. Tehát mindenkinél más időben kezdődik el.
Stresszelni nem érdemes, neked se jó és a babának sem.
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!