Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért nem érzek szinte semmit...

Miért nem érzek szinte semmit majdnem 15 hetesen?

Figyelt kérdés

Holnap leszek 15 hetes. 12 .hetesen voltam legutoljára uh on..minden rendben volt a picivel, mozgott és szopizta az ujját.. megnyugodtam h.jol van. Viszont most aggaszt h.semmit nem érzek a mell feszülésen és a derék fájáson kivül..jah és a néha reggeli hányáson kivül.

Ilyenkor kéne már érezni vmit?? Lehet betaság a kérdésem..de első baba és szeretnék mindenben biztos lenni h.minden jó e. Holnap megyek a nődokihoz aláiratni vele az AFP s beutalót.. lehet megkérem nézze meg a babámat...remélem megnézi.

Ahh lehetséges h.tul stresszelem a dolgokat?

Légyszi adjatok tanácsot

2014. jan. 14. 16:19
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Elmentem megnezte a doki. Kutya baja sincs a kis. drágámnak.A lepény hátsofali v.h.is mondta de doki szerint lehet mar mozgott csak nemtom mit kell figyelni. Mind1 megnyugodtam már :) köszi a válaszokat
2014. jan. 15. 13:34
 12/15 Lienah ***** válasza:
Noh és látszódott, hogy kislány vagy kisfiú?:)
2014. jan. 15. 13:48
 13/15 A kérdező kommentje:
Sajnos nem lehetett látni.:) Az én kis törpén tippem sincs mit.művelt de a doki is.mosolygott. Mintha produkálta volna magát :D Fejen ált...aztán ugrált.és kapálozott :) A doki elnevette mikor kerdeztem a nemét azt mondta ha megszületik kiderül :D pff hat remélem a 19. héten a genetikai uh on kiderül :) ha nem akkor 22.heten megyek a párommal.4D re... 20p.alatt csak észreveszik :)
2014. jan. 15. 17:40
 14/15 Lienah ***** válasza:

Hihetetlen, hogy miket csinálnak bent (és ilyenkor még a 90%-át nem is érezzük) :) Szorítok, hogy a 19.héten kiderüljön:)

Jó babavárást!

2014. jan. 16. 10:03
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszi szepen :)
2014. jan. 16. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!