Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Baj hogy nem érzek semmit?

Baj hogy nem érzek semmit?

Figyelt kérdés

1,5 hete teszteltem pozit mert gyanakodtam hogy kisbabát várok (folyamatos hányingerem, fejfájás, derékfájas) most meg már semmi mintha minden elmúlt volna.

Olyan mintha minden a régi lenne és nem lennék terhes!

Ez normális?

2013. nov. 12. 06:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Persze, a tünetek jönnek mennek. Ne aggódj, minden rendben.
2013. nov. 12. 06:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Persze,nekem is így volt.Nemvárt napján pozit teszteltem,hányingerem volt,ezért nem vártam tovább.Utána elmúlt minden,még örültem is,hogy én nem vagyok az a hányom fajta.Alig két hét múlva visszatértek a tünetek és erősödtek is.Két hónapon keresztül mindennap hánytam,néha szédültem,iszonyúan fáradt voltam és szinte a wc-n aludtam annyit kellett pisilnem.A 13. hét környékén múlt el,azóta jól érzem magam újra.Ne aggódj,nem jelent semmit,hogy most nincsenek tüneteid.
2013. nov. 12. 06:52
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem soha, semmilyen tünetem nem volt.

Ez egyetlen dolog, amiből tudom, hogy terhes vagyok, az a hasam és a baba mozgása.

2013. nov. 12. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!