11 hetes vagyok és semmit sem érzek, ez normális?
Figyelt kérdés
Csak a gyakori vizelési ingerem van, semmi más. Ilyenkor nem lehet kitapintani a méhet vagy valami? Olyan vagyok, mint egy deszka. Valami baj lehet? Még másfél hét van uh-ig...2013. febr. 16. 10:52
1/7 anonim válasza:
2/7 anonim válasza:
Ilyenkor még én se nagyon éreztem semmit a gyomorégésen kívül.. pont ezért lesz olyan csodálatos, mikor majd látod, az ultrahangon hogy egy teljes kisember van odabent! :)
16hkm
3/7 anonim válasza:
én is 11 hetes vagyok, s nem érzem, hogy egy kis élet fejlődne bennem, s nekem is még másfél hét az uh-ig! :)
4/7 anonim válasza:
Nincs semmi baj:-) Teljesen normális, és nagy szerencse, hogy nem érzel még semmit. A szerencsét úgy értem, hogy van aki a vécén tölti a fél napját annyit hány. Szerintem ők szívesen cserélnének veled. Hízni, és gömbölyödni is van még időd bőven. Majd az uh megnyugtat, amikor látni fogod, hogy a babácskád szépen növöget minden különösebb "tünet" nélkül is:-))
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyugtató szavakat! Várom az uh-t, hogy végre láthassam a picit!
2013. febr. 16. 12:04
6/7 anonim válasza:
Ne izgulj, majd neked is el kezd nőni a hasad.
A 12. hétig nekem sem nőtt a hasam (mondjuk a mérleg kimutatta a gyarapodást).
A 12. UH egy álom volt! Én nem éreztem semmit, az a kis prücsök pedig megállás nélkül mozgott az UH alatt.
Persze van akinek éppen alszik a vizsgálat alatt, az is teljesen normális.
A rugdosást 18 hetesen éreztem először... de az is kicsúszhat egyeseknek a 20. hétre.
Kellemes babavárást! :)
7/7 anonim válasza:
Normális. A szerencsésebbek közé tartozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!