Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kb.1 hónapos terhes vagyok...

Kb.1 hónapos terhes vagyok még csak,9 napja "nem jött meg". Teszt is kimutatta, hogy terhes vagyok. De az normális, hogy SEMMI tünetem nincs, nem érzek semmit?

Figyelt kérdés
2013. jan. 18. 17:00
 1/8 anonim ***** válasza:

Persze, van akinek egész végig nincs semmi tünetet.

Gratulálok.

2013. jan. 18. 17:01
 2/8 anonim ***** válasza:
Gratula :)nem baj, nekem se volt. 38,5 hkm
2013. jan. 18. 17:06
 3/8 anonim ***** válasza:

pozitív tesztnél nekem csak a melleim feszültek. a 8-9 héttől jöttek a rosszullétek, addig semmi. teljesen normális, addig örülj amíg nem vagy rosszul :)

gratulálok :)

2013. jan. 18. 17:10
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem is később jöttek a tünetek, kb a 10-16. hétig volt gáz.
2013. jan. 18. 17:31
 5/8 anonim ***** válasza:
Örülj neki!Nekem fáj a gyomrom egyfolytában,hányingerem van és tegnap óta még az epém is fájdogál!!!Néha hányok is!!!!Addig örülj még nincs bajod!
2013. jan. 18. 17:32
 6/8 anonim ***** válasza:

A cicid sem fáj?

Amúgy nem baj,mert nem mindenkinek van tünete,csak azért kérdezem mert nekem nem fáj,de elvileg terhes vagyok!

2013. jan. 18. 17:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt semmi tünetem az elsőnél sem, és most a másodiknál sincs, bár én még csak ma teszteltem poz-t :)
2013. jan. 18. 18:14
 8/8 A kérdező kommentje:

Gratulálok nektek is! :)

Néha érzem csak a mellem, de az sem olyan vészes, ennyi normális állapotban is szokott lenni.

Azért érdeklődtem, mert mindig azt hittem, hogyha én terhes leszek, akkor azonnal fogom érezni. :)

2013. jan. 19. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!