Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a véleményetek?

Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Nem olyan régen tettem fel egy kérdést most még mindig és újra véleményeket kérnék :)

Itt a kérdés is :)

Na most a kérdés óta az a változás hogy még mindig nem jött meg és érdekes módon a mellemből folyik valami.. nem sok de folyik... Ilyenkor mi a helyzet? Három teszten vagyok túl :/ A kérdést olvassátok el légyszi amit belinkeltem abban minden benne van és az ottani válaszokba :D

Hozzáteszem továbbra is van hányingerem is...

2014. febr. 22. 17:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Belinkelnéd a kérdésed?
2014. febr. 22. 17:37
 2/6 anonim ***** válasza:
41%
Nem látod hogy nincs link?
2014. febr. 22. 17:37
 3/6 A kérdező kommentje:

oh a fene vigye el nem másoltam be ne hari

tessék tényleg ne hari :/

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

2014. febr. 22. 17:38
 4/6 anonim ***** válasza:
szia! Akkor ma 8 napja kesik? es tegnapelott negativ volt meg a teszt? szerintem korai még h bami is jojjon a cicidbol :o de amúgy meg siman lehet pozitiv a teszt, nekem 10 nap keses utan lett pozitiv.. Igaz, en igy osszesen 3x teszteltem.. :))) szoval ha meg nem jon meg par napig szerintem csinalj meg egy tesztet, aztan barmi lesz.. Doki..:)
2014. febr. 22. 17:50
 5/6 anonim ***** válasza:

Magas prolaktin szint? Attól sajnos "folyhat valami" a melledből és ki is maradhat a mensid.

Ha egy 10-es teszt is negatív első pisiből, akkor a helyedben felkeresnék egy orvost.

2014. febr. 22. 17:53
 6/6 A kérdező kommentje:

hát első babócámnál is tény hogy hamar megindult az előtej nem tudom hogy mi a helyzet...

Menses késésen meg sem lennék lepődve igazábol a hányinger ami úgymond piszkálja a fantáziám ... majd csinálok egy tesztet jövő héten vagy ha nem hetedikére kaptam időpontot nőgyógyra ...

2014. febr. 22. 21:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!