6 hetes vagyok, ma reggel hasmenésem volt, ez nem normális ugye?
Nem igazán vannak tüneteim a fáradtságon és a hőingadozáson kívül. Néha van egy kis émelygés de tényleg nem vészes. Ma reggel volt egy kis hasmenésem és nagyon megvagyok ijedve hogy ez normális-e vagy menjek orvoshoz. Semmilyen vitamint nem szedek, ma szereztem be folsavat. Köszönöm ha valaki tud segíteni!
Illetve még azt szeretném megkérdezni hogy a folsavat hogy kell szedni? Nekem semmi tájékoztató nincsen benne, ez volt a rossmannban 400 valahány ft-ért. Vas+Folsav van ráírva. Jó ez is? Köszönöm!
A hasmenésnek nincsen semmi köze a terhességhez, nyugi. Viszont terhességi vitamint kellene szedned. A kismamák napi folsav szükséglete amúgy a "nagy könyv szerint" 800-1000 mikrogramm.
Szia nekem is volt hasmenésem terhesség alatt okozhat a gyors anyagcsere ilyet mert valamennyire be gyorsul amikor babás vagy :)
Terhesvitamint szedj mindenképpen! :))
Egy kis étcsoki segíthet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!