13hetes vagyok nyilalgat az alhasam főleg mozdulásra reggel óta, egyenlőrenem halálos de azért erőteljesen érezhető, mit tegyek? Mennyire normális?
Pènteken mennèk orvoshoz, menjek el az ügyeletre? Növeljem a magnèziumot 3x1 szedek most....
Nagyon nagy baj lehet?
Szia, valószínűleg ugyan az van mint nekem, tágul a méhed illetve nyúlnak a méhtartó izmok. Én rohantam egyből dokihoz... hála a jóégnek feleslegesen:)
Szóval a lényeg, nyugi!!! Ez teljesen normális:)
Jó babavárást
18+5hkm
Amúgy ha nagyon "tanácstalan/ijedt" voltam simán felhívtam a rendelőt, kértem a dokit és mondtam neki, hogy ez, meg az van... Hidd el látott/tapasztalt/hallott elég ilyet ahhoz, hogy simán telefonon keresztül, elmondás alapján is tudja, hogy mi "bajod".:)
Jah és csak egy javaslat, ha még nem szednél "terhesvitamin mellé":
Magnézium
B6 vitamin
Kalcium
Folsav
Gravidàt szedek, a terhesgongozós kijelölt orvosom nem foglakozik velem met megtudta hoh voltam maganorvosnal, a múltkor sem vizsgàlt meg hiàba kèrtem, de remelem
Pènteken màr normàlisbb lesz ha nem mèg aznap keresek màst, magan 30ig külföldön van. A vèdőnőm szerint pedig mindennek az oka a túlsulyom es lefogyva lehet csak gyereket valalni. Peesze direkt vagyok ilyen :*( jól kifogtam őket.
A terhesség elején kérdeztem az orvost, hogy a természetes kellemetlenségeket hogyan tudom megkülönböztetni a vészhelyzettől.
Azt mondta, hogy vészhelyzet akkor van, ha vérzek, vagy letérdelek a fájdalomtól. Ahogy ő fogalmazott, akkor kell mentőt hívni, ha már fel sem merül, hogy vajon kell-e.
Hát még annyi ilyen lesz:) Ne aggódj, természetes. Tüsszentésre, köhögésre, mozdulásra. Növekedési ugrásoknál sokszor előfordul.
Ahogy írták, nő a méhed, nyúlnak a szalagok, kell a hely a babónak.
Gondolj bele, pár hónapja egy kisebb tyúktojásnyi méretű volt a méhed. 20-ig hétre már a köldöködig felér. Azért az nem kis munka:)
Szóval nyugi, és örül, hogy növekszik:)
Kedves kérdező nemtudom hány kiló vagy és milyen magas hozzá, elárulom nekem nem mondtak ilyet, pedig
164cm vagyok és jelenleg 105kg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!