13hetes vagyok nyilalgat az alhasam főleg mozdulásra reggel óta, egyenlőrenem halálos de azért erőteljesen érezhető, mit tegyek? Mennyire normális?
Pènteken mennèk orvoshoz, menjek el az ügyeletre? Növeljem a magnèziumot 3x1 szedek most....
Nagyon nagy baj lehet?

Ohh ne izgulj, a 3kg még nem a világ vége a 75 meg tény hogy több, mint a BMI szerinti normális, de közelsem olyan vészes mint gondolod, vagy mint hülye orvosok beállítják és feleslegesen hozzák az emberre a szívbajt...
Nekem mindenhol így kezdik (mert egyszerűbb mint azt mondani, hogy nemtudjuk), fogyjon le!, nem akar fogyni?, először.... Aztán olyan egészséges a magzat, mint a huzat, sőt a genetikai vizsgálatokon 20évest megszégyenítő jó lett az eredmény, pedig 30 vagyok..

Jah igen, és azt tudni kell hogy cirka 6éve próbálkozunk a bébivel, 45kg-ról indult a súlyom aztán szépen lassan híztam (persze se a menzeszem se semmi nem volt rendben) magam túlsúlyossá és most, hogy sokan ismerősök, barátok, rokonok mondták, hogy nehéz lesz így gyereket vállalni, ha ugyan összejön...
Üzenem a világnak hogy k.pja be!! nekem így (is) jött össze:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!