Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma reggel amikor megakartam...

Ma reggel amikor megakartam fordulni nagyon erosen nyilalt a mehem kozep tetejen es a huvelyemig lehetett erezni, normalis ez?

Figyelt kérdés
Igy nem is mertem elfordulni. Ha mozdulatlan maradtam akkor nem ereztem de ha megnyomtam egy picit a hasam akkor is nyilalt. 19. hetben vagyok.
2013. aug. 24. 09:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia :) Nyugi,pontosan ugyan ez volt nekem is csak nekem olyan 16 hetesen.Én is fordultam volna és begörcsölt,nyilalt az egész pocim.A védőnő mondta hogy az ilyenektől nem kell megijedni,a méhtartószalagok nyúlása miatt van és a hirtelen mozdulattól.Valamint az is lehet hogy pont valamit nyomott a pici úgy feküdt :) Ne izgulj,minden okés :) Nagyon boldog babavárást :) 20hkm
2013. aug. 24. 09:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Hu nekem neha ha hirtelen allok fel akkor van ilyen...lepni se birok.
2013. aug. 24. 14:06
 3/4 anonim válasza:
ugyanez volt nekem is 20. héten, reggel fordulni akartam és úgy maradtam, utána nekem meg is maradt a fájdalom pár órára, ha ülésből keltem fel, ha tüsszentettem, nagyon fájt. Másnap voltam pont dokinál, minden rendben volt, ő is azt mondta, növekszem belülről. :)
2013. aug. 26. 22:42
 4/4 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat
2013. aug. 26. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!