Betoltott 33 hetes rerhes vagyok, tegnap reggel arra keltem hogy gorcsol a hasam allul es a derekam, egesz nap nem mulott a fajdalom. Ma mar nemcsak alul hanem majdnem minden fele viszont mar nem anyira.!?
Én a helyedben bemennék az ügyeletre, két napja tart ez a különös fájdalom, inkább nézzenek meg.
Ilyenkor még vissza tudják tartani a szülést, ha esetleg beindult.
Nekem így indult be a szülés kedves kérdező,persze én 40+3 hetes voltam már akkor.Ezek jóslófájások,amikkel vigyázni kell,mert be tudják indítani a szülést!
Szedj magnéziumot,pihenj sokat,semmi megerőltetés,és ha akkor sem javul a helyzet,akkor menj orvoshoz!!De ha nyugtalan vagy,akkor ne várj,menj orvoshoz most.
Algopirint ne nagyon szedj,jóslófájásokra nem szokás fájdalomcsillapítót szedni,arra csak magnéziumot szabad.Engem a védőnőm óváintett az algopirintől terhesen,azt mondta,az ártalmas.Ahelyett panadolt szabad.De én nem vennék be jóslóra semmit sem,hiszen ez természetes fájdalom,és a szülés ettől csak jobban fog fájni.
2-es voltam.
Beszél hülyeséget a védőnő! Megindult a szülésed és ha nem szeded a magnéziumot, akkor koraszülött lesz.
Ez azért nem egyértelmű még neked, mert gondolom az első gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!