Hogy élted meg a terhességet?
En most vagyok 40 h, plusz 2 napos.
Hat elsö terhesseg, volt nagyon rossz idöszak, de volt mikor semmit nem ereztem.
Az elsö 2-3 honapban napi rendzeressegel fajt a fejem. Aztan jött a hanyinger, hanyas. Ezzel csak az volt a baj, hogyha közlekedtem valamerre, a buszrol pl. le kellett szallnom, mert nem birtam.Utana jött az izületfajdalom, derekfajas, almatlansag.
A derekam meg mindig faj, ejjelente kb4-5 alkalommal kell pisilnem :/
Nekem nem voltak görcseim, nem vereztem, de ezek is nagyon kicsinaltak. Mostmar csak a szülest kell tulenem :D
38+1 vagyok, sosem volt hányingerem, fájdalmam. Nem nagy a hasam, végig minden rendben volt, 8kg-nál tartok, aktív vagyok még mindig.
Sokat vártam a babámra, a védőnőm szerint nálam fejben dőlt el, hogy nem szenvedek. A szüléshez is így állok, nem félek.
Csodás volt ez az időszak, nagyon türelmetlenül várom a babámat, de siratom is ezt a csodás szimbiózist.
Az egyetlen dolog ami kicsit beárnyékolta, az állandó aggodalom, de ez talán érthető :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!