Nem tudom mit tegyek? Bejelentsem a mhelyen a terhességet vagy még ne?
Szia! Én kb. 9 hetesen bejelentettem, mert voltak olyan feladataim, amiket nem tudtam olyan jól ellátni mint korábban, és meg akartam előzni, hogy ebből teljesítménybeli probléma legyen, így úgy gondoltam jobb ha tudja a főnököm. Viszont pont amiatt amit Te is írsz, megkértem, hogy egyelőre kezelje bizalmasan, mert nem szeretném, ha mindenki tudta volna már akkor. Szerencsére megtette, és csak most kezd kiderülni a munkatársak körében, amikor már látszik a pocim. :)
Szerintem próbáld ezt vele megbeszélni, megkérni, ha már egyszer ő a főnök csak tud annyira éretten viselkedni, hogy nem indít pletykát...
szia! Én úgy csináltam, hogy szóban négyszemközt megmondtam a főnökömnek, aztán a helyemről írtam egy e-mailt neki meg a HR-esnek, amiben ennyi volt, hogy "ezúton szeretném bejelenteni, hogy X hetes terhes vagyok, a szülés várható időpontja: ... Amennyiben szükséges bemutatnom a leleteimet, kérlek jelezzétek."
De tőlem igazolást se kértek, ill. nem jelentették be sehol, megkérdezték, hogy mikor szeretném, hogy publikus legyen, addig hallgattak ők is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!