Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 90 cm haskörfogattal kezdtem...

90 cm haskörfogattal kezdtem a terhességet. Mekkora lesz kb a végén a pocakom?

Figyelt kérdés
18 hetesen 99 cm.
2014. febr. 12. 14:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Nagy. :) Én 104 cm-rel mentem szülni, és úgy néztem ki, mintha egyben dinnyét nyeltem volna. :) Sok boldogságot! :)
2014. febr. 12. 14:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem tudok pontos adatokat mondani sajnos, csak kb. Nekem nem volt 90 a haskörfogatom, viszont azt tudom, hogy a csípőm volt annyi, ami a hasinál több volt jóval. (8. hónap körül mértem, akkor volt 115 cm a pocim, de az utolsó 1 hónapban még nőtt. Nagyon nagy volt, nehezemre esett már ülni is.
2014. febr. 12. 15:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom a kezdeti számot,de nem vagyok nádszál... tegnap mértem meg először 27 hetes vagyok 136 haskörfogattal, és még baromi sok van hátra.... máj 13-ra vagyok kiírva... de ez genetika is, és alkatfüggő. Simán van akkora hasam amivel mások szülni mennek... ő második baba ha gondolod az elsőről tudok képet küldeni, eleje, vége...
2014. febr. 13. 07:45
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ.Próbáltam a védőnőtől is kérdezni de még most kezdett és nem tudja :-( Azt gondoltam valami kb. számot írtok.
2014. febr. 14. 07:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!