Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tényleg előfordulhat, hogy a...

Tényleg előfordulhat, hogy a 15. hét után már nem mutatja ki a teszt a terhességet?

Figyelt kérdés
2014. febr. 3. 13:36
 1/8 anonim ***** válasza:
Kötve hiszem. Kimutatja.
2014. febr. 3. 13:39
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem.
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A HCG egy ideig nő, majd elkezd csökkenni és végül stagnál. Én is olvastam,hogy van akinek a 6ik hónapban negatív lett a tesztje, én kipróbáltam nekem a controll csíkkal együtt jelent meg a tesztcsík is (még végig se ért a sötét sáv).
 4/8 anonim ***** válasza:
Csak hogy lásd: a 12. hét körül a HCG szint minimuma 25000 körül van. Valóban elkezd csökkenni, a második trimeszterben "csak" 4000 körüli. Egy átlag HCG teszt 25 körülre van kalibrálva.
2014. febr. 3. 13:40
 5/8 anonim ***** válasza:
A teszt a hcg hormont mutatja ki, ami a terhesség elején egyre növekvő mennyiségben termelődik, aztán egyre csökkenő mennyiségben.
2014. febr. 3. 13:42
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen, de a 40. hétben sem csökken 3000 alá. :)
2014. febr. 3. 13:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem egyébként még szülés után is pozitív volt (kíváncsi voltam, kiürült-e. :)))))
2014. febr. 3. 13:44
 8/8 A kérdező kommentje:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

itt egy válaszoló azt írja hogy negatív lett neki. ezekszerint mégis előfordul

2014. febr. 3. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!