Kismamik Ti vásároltok ruhákat tesz-veszen, vaterán, zsibvásáron a pocaklakónak?
Az meglehet...
Nincs semmi szégyelni való abban,hogy turkálóból vagy netről vásárol az ember!Ott is lehet jó cuccokat venni és a kutya nem jön rá,hogy az most újonnan került ki a boltból vagy turis!Az én vaterás cuccaimon szinte meg se látszik hogy használták,hisz egy csecsemő úgy se hordja a ruhákat sokáig,nem?És utána ha már nem szeretnénk már több gyereket,akkor viszont tovább fogom adni egyben egy jelképes összegért!Lehet,hogy a végén el fogom ajándékozni sose lehet tudni!
szia! Én romániai vagyok, nekem nagyon bonyolult a vateráról vagy a teszveszről rendelni, de meg szoktam nézegetni, hogy hol mi van eladó.
Személy szerint én az angol turiban vásárolok babacuccokat, 5-7 lejért vettem nagyon jó állapotban lévő rugikat, ami az üzletben 30-35 lej, és levegőztetőzsákot 19 lejért, ami az üzletben 50-60 lej. Magamnak kicsit drágák ott a felnőtt cuccok, de a kicsinek nagyon olcsón jutottam hozzá szinte az egész kelengyéjéhez. Főleg, hogy mindig kiszagolom, mikor van teljes árúcsere, és akkor az elsők közül válogatok.
Nagyon jók ezek a lehetőségek. Akármi legyek, ha nem jobb minőségűek ezek a régi használt babacuccok, mint azok, amik a boltban vannak, és amik úgy néznek ki, mint ami egyetlen mosást sem bír ki. Ráadásul az egész városban nem találtam olyan helyet, ahol a turikon kívül valóban ÚJSZÜLÖTT ruhát lehet venni. Egyetlen helyet szeretnék még megnézni, azt hittem, hogy a szülészeti klinikával szemben lévő bababolt a legdrágább, mégis meglepően olcsón láttam kitéve az árút. Oda majd bekukkintok.
Ha nem kellene, én is eladnám ezeket, de majd kelleni fognak a kistesóknak ... :)
Épp most nézelődöm a teszveszen. A fiamnak szinte mindent onnan vettünk meg (kiságy, babakocsi, hordozó), nagyon jó minőségben és olcsón.
Most ruhákat nézek, mert épp ma fedeztem fel, hogy a rugikban már nem tudja kinyújtani a lábacskáját. Úgyhogy 56osról váltanunk kell. :)
Én általában úgy spórolok a postaköltséggel, hogy csak olyanoktól vásárolok, akikkel egy városban lakunk, vagy közel van a város és el tudok menni a holmiért, így nem kell fizetni az utalási költséget és a postaköltséget sem. Az eladók is jobban örülnek egy személyes találkozónak, mert pl. utalsz neki 2-300ftot, akkor ő sem tud azzal mit kezdeni, mert ugye nem nagyon tudja levenni a számláról, vagyis nem éri meg.
Ruhácskát még nemvettem, mert még nem tudom mi lesz. De babakocsit a vateráról vettem beköthető hordozóval 20 ezerért. Ugyanez üzletben 70 ezer lett volna. Szopipárnát is onnan vettem újat, pár dolgot pedig kaptunk (kiságy, kenguru, sterilizátor).
Szombaton remélem kiderül mi készül kibújni, és akkor már a ruhácskákat is elkezdhetem gyűjtögetni. Bár eddig is vettem pár unisexet turiban, mert nem tudtam neki ellenállni. A veaterán már néztem komplett ruhacsomagot egyben, elég ocsón, de mivel nem tudtam fiú lesz-e vagy lány, így nem mertem leütni.
Találtam egy új licitálós oldalt is, www.zsibvasar.hu, és ott is vannak egészen jó cuccok.
27 hetes km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!