Kismamik Ti vásároltok ruhákat tesz-veszen, vaterán, zsibvásáron a pocaklakónak?
Szia! Én is vásároltam/vásárolok sok mindent a netről. Én a teszveszt szeretem, mást még nem próbáltam.
Vettem neki ruhát, kezdő pipere csomagot (megmaradt bontott pelus, babaolaj, fürdető, kifogó), babakocsit, pihenőszéket, fali dekorációt.
Nekem is lenne mit eladnom, csak tartok még ettől. Elcsomagolom a ruhákat, hátha később jól fog jönni. ;)
Én a neten nem vettem ruhákat, de túrtam:-) Szerintem jó ötlet eladni őket, bár én várom, hogy a barátnőim közül hátha kell még valamelyiknek, így majd inkább elosztogatom. Viszont éppen most vettem a vaterán egy légzésfigyelőt, ezzel is közel 10.000 Ft-ot spóroltam.
Azt tervezem, hogy majd ezeket a használati dolgokat én is eladom majd.
(30 hetes mami)
Én a Teszveszen vettem magamnak nadrágokat,a bálás butikokban nagyon drágán adják(4500Ft)az üzletekről ne is beszéljünk(7900Ft)!A picimnék még nem veszek...később!
Nagyon jó dolognak tartom én is,mert nem vagyok gazdag!!!
18h
Szia kedves utolsó!
Nekem is vannak kismamrucijaim is,potom összegért.Nagyon szép poncsók pl.,én nagyon szerettem,mert kényelmes volt nagyon.Ha érdekel,írj privib malt és küldök képet.
Szép napot!
Kedves 17:27!
Van egy játszószőnyegem,van egy szinte új sterilizátor amin van még egy év garancia,rengeteg body,rugdalózó,nadrágok,kardigánok,overál,hálózsák,sapka,szóval szinte minden.Ha érdekel küldj mailt privibe és küldök képeket.
Szia és további szép napot!
Én is vettem sok mindent a vateráról. Például ami másnak olcsó babakocsi (40ezer ft), én sajnos nem engedhettem meg az emelt lakáshitel miatt. 6500ft-ért vettem egy olyat, amit fél évig használtak havonta egyszer a nagyszülőknél. És szuper babakocsi. 1 hete pedig 7000ft-ért vettem a kisfiamnak egy 20db-ból álló pulcsi+nadrág+kabát szettet, amiben szintén vannak nem használt darabok. A tescoban néztem, egy naci+pulcsi páros 4000ft! Szerintem én nagyon jó vásárt csináltam.
Amit az utolsó írt a posta költségről, az igaz. Én emiatt csak olyan hírdetéseket nézek, amiért el tudunk menni személyesen.
9hetes kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!