Gyakori keményedésektől megrepedhet a magzatburok?
Akkor gondoljátok, hogy a keményedéstől volt? De azt mondják, hogy attól inkább a méhszáj nyílik ki, viszont nekem az zárva volt, és csak a burok repedt meg.
Valaki kérdezte, hogy az orvost felelősségre vontam-e. Nem. Nem tudtam volna semmit sem bizonyítani. Egyébként egyszer rákérdeztem a magnéziumra, mert olvastam, hogy jó a keményedésre, de akkor válaszolta azt, hogy én biztos nem keményedek, csak a gázok szorulnak meg, és különben is van az Elevitben Mg. Utána megnéztem, és 100 (azaz száz, igen száz) milligram van benne. Azóta többektől hallom, hogy a terhesség alatt minimum 500, de akár 1000, sőt attól sokkal több is lehet.
A babát is kérdezte valaki. Kicsi csillagomra az angyalok vigyáznak. Tervezzük a következő babát, de félek. Rettegek. Még egy ilyet nem élek túl.
Nekem az orvos mindenáron le akarja állítani a magnézium szedést. Nem tudom mi a baja vele. Citricit szedek 1000mg/nap. Azt is mondta, hogy a Gravidát is hagyjam abba, ezek csak étvágyat csinálnak. (56 kg vagyok 165cm 16+5 hetes, szerintem nem sok) Először mikor mondta nem hallgattam rá, szedtem tovább. Következő alkalommal viszont úgy rám pirított, hogy azóta nem szedem. Viszont nagyon nem szeretnék én is így járni. Most már nem érdekel mint mond a doki, szedem tovább a magnéziumot. (A vérképeim jók és eddig nem keményedett a hasam. Néha mensi szerűen görcsölt, de mióta nem szedek semmit, azóta nem lett erősebb, vagy gyakoribb.)
Kérdező! Nagyon sajnálom ami veled történt és kívánom, hogy minél hamarabb egészséges babának adj életet!
Köszönöm a kedves szavakat!
Vadgeszti, nekem is az orvosom azt mondta, hogy nagyon nem jó ez az új divat, hogy ész nélkül szedik a kismamák a magnéziumot.
Én nem szedtem. Hát ki tudja, ha szedtem volna, akkor talán...
Köszi!
Annak idején anyu is görcsölt meg keményedett, és ő is magnéziumot meg kalciumot kapott, és így születtem viszonylag időben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!