A gyakori keményedésektől nyílik vagy nyílhat a méhszáj? Ti, hogy tapasztaltátok?
Én is sokat keményedek már vagy 4 hete, és azon kívül hogy a méhnyak kezd megérni, teljesen zárt vagyok.. sajnos.
40 hetes kismami
A keményedés önmagában nagyon ritkán okoz problémát. Ha esetlen fájdalommal, görcsöléssel jár, akkor nagyobb ok lehet az aggodalomra! A napi 12 nem sok, sőt! Óránként is lehet ennyi!
Ha aggódsz, akkor jelentkezz hamarabb a dokinál, bár szerintem nincs gond! :) Minden jót!
szia
én a 35.héttől folyamatosan keményedtem, és a 39.héten teljesen zárt voltam mikor elfolyott a magzatvízem.
Nekem azt mondta a dokim, igaz az még kb. 32 hetesen volt, hogy ha napi 10-nél több a keményedés azért feltétlenül szóljak neki.
Nem baj már ha kinyíltam szerintem, sőt örülnék neki. Csak jó lenne tudni, kíváncsi vagyok. Hétfőn töltöm a 38-at.
Mármint a 38 hetet :-).
Köszi az eddigi válaszokat, akkor úgy látom semmire nem jó ez a keményedés csak arra, hogy kellemetlen legyen. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!