Gyakori keményedésektől megrepedhet a magzatburok?
Már megtörtént a legrosszabb, most már csak az okokat keressük, hogy legközelebb ne történhessen meg mégegyszer.
A fentiekre gyanakszom. Előtte éjjel szeretkeztünk is... nem tudom... stressz és fertőzés nem volt.
Kb. a 17. héttől jöttek a keményedések, és a 24. héten ment el a víz.
Az orvosom azt mondta, hogy az nem lehet keményedés, biztos a gázok rekedtek meg a beleimben. Első terhesség. Nem tudtam, hogy ilyenkor Mg és Ca kell, és sok pihenés. Az orvos meg nem szólt róla.
Uh nagyon sajnálom. Megkérdezhetem mi lett a babával?
A dokidat ezek után nem vontad felelőségre?
Sajnálom ami Veled történt!
Én most járok a 21.héten,pont ma tettem fel én is kérdést... 2 hete keményedik a hasam még álló helyzetben is,plusz magas a vérnyomásom reggelre meg elkezdtem vizesedni. Kaptam vérnyomás csökkentőt és magnéziumot kell szedjek,csak nekem sajnos mellette van stressz is,és a kisfiam miatt reggeltől estig talpon kell lennem.
Az orvosodnak kötelező lett volna felvilágosítania Téged,főleg hogy első babád volt
Sajnálom kedves kérdező.
Off: Utolsó, én is 27 hetes vagyok, és mostanában iszonyú erős görcseim vannak :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!