Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Beadattam! 29 hetes km vagyoké...

Beadattam! 29 hetes km vagyokés most jöttem az oltásrol (H1N1), megnyugodtam e? még nem igazán de most könnyebb a szívem!

Figyelt kérdés
Már ott tartottam hogy erről álmodtam, és teljesen bele betegedtem abba hogy nem tudtam dönteni! Eddig nem kaptam semmilyen oltást! Félek!
2009. dec. 9. 15:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Lerágott csont. Azonban valóban mindenkinek a saját döntése mitől érzi magát nyugodtabban. Én 28 hetes kismama vagyok. 1 hete oltottak és mellette krónikus beteg is. Semmi problémám nincs azóta sem. Remélem a jövőben sem lesz semmi. Szeretném látni felnőni a gyerekem és biztosan tudni, hogy amennyire lehet meg tudtam védeni ettől az egésztől. Én is nagyon oltás ellenes voltam egészen addig, amíg nem hallottam a lélegeztető gépre kapcsolt csecsemőkről és a sajnálatos kismama halálozásokról. Ez nekem elég indok volt + természetesen több orvos véleménye.
2009. dec. 9. 16:09
 12/21 anonim ***** válasza:
52%

Jó barátom sógornője a beadás után 4 nappal, 26 hetes terhes megszült, nem tudták visszatartani. Pont most mesélte, hogy van a baba (él, de...).

No, erről ennyit.

2009. dec. 9. 16:13
 13/21 A kérdező kommentje:
Tudjátok teljesen igaza volt annak aki azt mondta nekem hogy ne olvassak ilyen oldalakat,mert mindig vannak rosszindulatú emberek!még az internet is arrol ir,hogy kismama a kismamát hogyan riogat és ijeszteget!
2009. dec. 9. 16:20
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Én kilenc napja oltattam de még mindig van bennem para. Majd akkor nyugszom meg ha...soha nem leszek nyugodt mert ha bármi baja is lesz ezekután a picikémnek( akár pár hónaposan akár tizenévesen) akkor mindig arra fogok gondolni, hogy netán az oltás miatt van. De félek a betegségtől is mert hiába hangsúlyozzák a megelőzés fontosságát az alapvető higiéniai dolgokat sem tartják be sokszor az emberek. Tömegközlekedésen nap mint nap látom, hogy xy beleköhög tüsszög a tenyerébe és ezek után fogja meg a kapaszkodót. Vagy a közértben simán beleköhögnek a kiflik közé.De lehetne sorolni...Én még soká fogok szülni, április közepén addig még nagyon sok idő van.Ezt az időt idegeskedjem végig, hogy hátha nem kapom el?Hátha elég a sok gyümölcs meg a vitamin? Az idegeskedés is árt a babának.Csak bizakodni tudok abban, hogy helyesen döntöttem. Engem nem érdekel, hogy ki mennyit keres az oltáson. Ennyi erővel a magzatvédő vitaminok miatt is ágálhatnék a gyógyszeripar ellen. Csak végre legyen már vége ennek az egész mizériának, hogy csak a babámra koncentrálhassak egészen és ne azt keljen olvasnom hallanom, hogy riogatják a kismamákat. Ki ezzel, ki azzal.

22 km

2009. dec. 9. 16:30
 15/21 anonim ***** válasza:
81%

Szegénykém..............kár volt kérdezned.

Egyszerűen csak haza kellett volna menned, hátradőlnöd egy székben. És azt mondanod: IGEN....ÉN ÍGY DÖNTÖTTEM......BÁRKI BÁRMIT MOND, NEM ISMER ENGEM......MÉRLEGELTEM ÉS EZ A LEGJOBB NEKEM IS ÉS A BABÁMNAK IS.

Fontos a pozitív gondolkodás, és most már semmin nem tudsz változtatni, ha ezen agyalsz.

Nyugi.........nem lesz Neked és a Babádnak semmi bajod (pedig oltattál) és nekem és a Babámnak sem (pedig mi nem oltattunk)

24 hetes fémallergiás km :-)

2009. dec. 9. 16:30
 16/21 anonim ***** válasza:
47%

Kedves Kérdező!

Ne haragudj,hogy megkérdezem,de mégis mire számítottál??

Amikor ennyire megoszlanak a vélemények egyáltalán minek kiírni egy ilyen kérdést(?) !

Ha nem tetszik,amiket válaszolunk,akkor ne provokáld a kismamákat!Ha kíváncsi vagy a H1N1-re írd be a keresőbe...

százmillió válasz van rá!

És könyörgöm itt fejezzük már be ezt az egész sz@rt!!!

Köszönöm!

25 hetes km

2009. dec. 9. 18:32
 17/21 anonim ***** válasza:

Jézusom!

Nem unjátok még?!

Már a csapból is ez folyik...:(

2009. dec. 9. 18:34
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Allergiás kismami! Én biztos nem oltatnám, ha érzékeny lennék. :) Ettől függetlenül mondtam, hogy állítólag nem olyan a higany benne ami gondot okoz. Egyértelmű, hogy az orvosra kell hallgatni. Ő ismer, rá bíztad magad.

Nekem a sógornőm a fémallergiás, neki nem okozott gondot. 18 éves lesz, nem kismama.

2009. dec. 9. 20:03
 19/21 anonim ***** válasza:
51%
mi az hogy egeszseges ember meg nem halt bele?tajekozodj mar mielott itt okoskodsz!
2009. dec. 9. 20:19
 20/21 anonim ***** válasza:
27 hetes kismama vagyok,Svájcban élek.Itt 3 hete beoltották a kismamákat,köztük engem is.Variáltam persze én is,de ha ez segít,védelmet nyújt a babámnak és nekem,akkor inkább azt mondom hogy jól tettem.Nem szabad a véletlenre bízni.Persze megoszlanak a vélemények,de mindenki maga dönti el hogy mi a jó neki és a kicsijének.Eddig nagyon úgy néz ki hogy a kismamáknak tényleg nagyobb az esélyük,gondolom mindenki néz tv-t... Döntse el mindenki maga,ennyi.
2009. dec. 9. 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!