Beadattam! 29 hetes km vagyokés most jöttem az oltásrol (H1N1), megnyugodtam e? még nem igazán de most könnyebb a szívem!
Jó barátom sógornője a beadás után 4 nappal, 26 hetes terhes megszült, nem tudták visszatartani. Pont most mesélte, hogy van a baba (él, de...).
No, erről ennyit.
Én kilenc napja oltattam de még mindig van bennem para. Majd akkor nyugszom meg ha...soha nem leszek nyugodt mert ha bármi baja is lesz ezekután a picikémnek( akár pár hónaposan akár tizenévesen) akkor mindig arra fogok gondolni, hogy netán az oltás miatt van. De félek a betegségtől is mert hiába hangsúlyozzák a megelőzés fontosságát az alapvető higiéniai dolgokat sem tartják be sokszor az emberek. Tömegközlekedésen nap mint nap látom, hogy xy beleköhög tüsszög a tenyerébe és ezek után fogja meg a kapaszkodót. Vagy a közértben simán beleköhögnek a kiflik közé.De lehetne sorolni...Én még soká fogok szülni, április közepén addig még nagyon sok idő van.Ezt az időt idegeskedjem végig, hogy hátha nem kapom el?Hátha elég a sok gyümölcs meg a vitamin? Az idegeskedés is árt a babának.Csak bizakodni tudok abban, hogy helyesen döntöttem. Engem nem érdekel, hogy ki mennyit keres az oltáson. Ennyi erővel a magzatvédő vitaminok miatt is ágálhatnék a gyógyszeripar ellen. Csak végre legyen már vége ennek az egész mizériának, hogy csak a babámra koncentrálhassak egészen és ne azt keljen olvasnom hallanom, hogy riogatják a kismamákat. Ki ezzel, ki azzal.
22 km
Szegénykém..............kár volt kérdezned.
Egyszerűen csak haza kellett volna menned, hátradőlnöd egy székben. És azt mondanod: IGEN....ÉN ÍGY DÖNTÖTTEM......BÁRKI BÁRMIT MOND, NEM ISMER ENGEM......MÉRLEGELTEM ÉS EZ A LEGJOBB NEKEM IS ÉS A BABÁMNAK IS.
Fontos a pozitív gondolkodás, és most már semmin nem tudsz változtatni, ha ezen agyalsz.
Nyugi.........nem lesz Neked és a Babádnak semmi bajod (pedig oltattál) és nekem és a Babámnak sem (pedig mi nem oltattunk)
24 hetes fémallergiás km :-)
Kedves Kérdező!
Ne haragudj,hogy megkérdezem,de mégis mire számítottál??
Amikor ennyire megoszlanak a vélemények egyáltalán minek kiírni egy ilyen kérdést(?) !
Ha nem tetszik,amiket válaszolunk,akkor ne provokáld a kismamákat!Ha kíváncsi vagy a H1N1-re írd be a keresőbe...
százmillió válasz van rá!
És könyörgöm itt fejezzük már be ezt az egész sz@rt!!!
Köszönöm!
25 hetes km
Jézusom!
Nem unjátok még?!
Már a csapból is ez folyik...:(
Allergiás kismami! Én biztos nem oltatnám, ha érzékeny lennék. :) Ettől függetlenül mondtam, hogy állítólag nem olyan a higany benne ami gondot okoz. Egyértelmű, hogy az orvosra kell hallgatni. Ő ismer, rá bíztad magad.
Nekem a sógornőm a fémallergiás, neki nem okozott gondot. 18 éves lesz, nem kismama.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!