Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Beadattam! 29 hetes km vagyoké...

Beadattam! 29 hetes km vagyokés most jöttem az oltásrol (H1N1), megnyugodtam e? még nem igazán de most könnyebb a szívem!

Figyelt kérdés
Már ott tartottam hogy erről álmodtam, és teljesen bele betegedtem abba hogy nem tudtam dönteni! Eddig nem kaptam semmilyen oltást! Félek!
2009. dec. 9. 15:35
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
41%

Jól tetted, hogy beadattad. A te babád alól már nem fog kihalni az anyja egy lélegeztetőgépen.

22h km.

2009. dec. 9. 15:41
 2/21 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem nem lett volna szabad, de ez mindenkinek saját döntése kell legyen. Ha az nem elég, hogy a vakcina nem volt rendesen tesztelve (bármit mond a média, az oltóanyag valóban teszteletlen, utána lehet nézni), az azért már csak elgondolkodtató, hogy a higanytartalma bőven az eü határérték fölött van - kivéve, ha vagy legalább ötszáz kiló. A higany pedig nem játék, komoly idegrendszeri károsodást okozhat neked is, a picinek is! Kívánom, hogy baj nélkül megússzátok!
2009. dec. 9. 15:42
 3/21 anonim ***** válasza:
51%

Elsö egy kissé durva voltàl,ne haragudj!És azok akik nem oltatnak?Azok a kismamàk mind megfognak halni?Vélogasd meg a szavaid.Arol nem beszélve hogy attol mert beoltatta magàt,bàrmelyik pillanatban meghalhat akàr autobaleset,akàr az àram csapja meg,akàr mi törTénhet..

Kedves kérdezö!Örülök hogy végre megnyugodtàl,a kismamàknak a legfontosabb a nyugalom.Ha ugy érzed ,jol döntöttél,akkor az nagyon jo.Én nem oltatom magam,de nem is félek sem az oltàstol,sem a betegségtöl.

2009. dec. 9. 15:45
 4/21 anonim ***** válasza:
77%
Nyugodj meg! Én hétfőn adattam be 1 hete, alig várom, hogy a 2 hét leteljen. Én is előtte már tiszta para voltam, úgy féltem tőle, mint pl. az ebolától.
2009. dec. 9. 15:46
 5/21 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem se lett volna szabad beadatnod, de a te döntésed, és most évekig izgulhatsz. Nem szabadna ennyire bedőlni a médiának. Eddig egyetlen egészséges ember se halt meg. Dehát kell a pénz az oltóanyag gyártónak. :S
2009. dec. 9. 15:49
 6/21 anonim ***** válasza:
77%

Én 27 hetesen adattam be tegnap délután.

Utána valahogy megnyugodtam.Több hét szorongás és döntésképtelenség után jól éreztem magamat.Miután beadták sokáig beszélgettem a doktornővel, és nagyon megnyugtatóak voltak a szavai, ezúton is köszönöm neki a kedvességét:)Talán neki köszönhetem, hogy most úgy érzem, hogy jól döntöttem.

Hát a többit bízzuk a jövőre.De reménykedem, hogy nem történik semmi baj...

2009. dec. 9. 15:50
 7/21 anonim ***** válasza:
83%

Lányok! Ne legyen megint vita!

Elegem van már ebből az egész sz@rságból........elegem van, hogy a legszebb várandós napjainkat egy ilyen dolog keseríti meg.

Én személy szerint nem oltattam a fémallergiám miatt sem. Napok óta viszonylag csend van a médiában, és én újra picit felszabadultam, és örültem a terhességemnek. Erre reggel bejelentkezett egy kismama barátnőm, hogy ő oltat. Nem túl tapintatos módon hangsúlyozta, hogy én már most felelőtlen és sz@r anya vagyok mert nem oltatok.

NEM ÉRZEM MAGAM ANNAK. Félek az oltás hatásaitól a babámra nézve, és félek hogy a fém miatti allergiás reakció akár komoly, nagyon komoly problémát okozhat nálam.

Ne bántsuk tovább legalább mi egymást, ha már egy ilyen rossz időszakban várjuk életünk legnagyobb eseményét.

Biztos vagyok benne, hogy mindenki hosszas mérlegelés, vívódás után hozta meg a döntését.......bármelyik oldalon is álljon.

Itt nem nagyon lesz nyugalom addig amíg többet nem tudunk a vírusról, vagy le nem cseng egy picit a dolog.

A másik kismama barátnőm egy hónapja oltatott, és minden este sír és azért imádkozik, hogy nehogy baja legyen a babájának.

Retteg a döntése következményeitől. Kérdem én miben különbözünk akkor? Retteg ő is, rettegek én is.

Jó egészséget kívánok mindenkinek

24 hetes km

2009. dec. 9. 15:52
 8/21 anonim ***** válasza:
84%

Pont az utolsónál.

Esküszöm néha olyanok vagytok mintha véresszájú MSZP-Jobbik vagy Jehovista-ateista vitát olvasnék.

Hadd döntsön már mindenki saját maga. És ne izguljon senki, ne legyen baja senkinek

2009. dec. 9. 15:57
 9/21 anonim ***** válasza:
69%

Én is tegnap oltattam. Eddig se mellette, se ellene nem voltam, ahogyan most se. Vakon bízom az orvosomban, ő ajánlotta.

A higany nem olyan formában és mennyiségben van benne, hogy veszélyes lenne bárkire is. Sógornőm higanyallergiás, durván... beoltatta magát, de semmi baja nem lett. Neki aztán kijött volna a fémérzékenység.

2009. dec. 9. 15:58
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Én vagyok a fémallergiás! Azért írok még egyet, mert tudom, hogy még lesz egy két komment nekem intézve, hogy ez meg az is allergiás és beoltatta magát.

Hála Istennek, hogy nem lett bajuk, de köszönöm szépen én nem a terhességem közepén fogom tesztelgetni, hogy mi az amit még kibír az allergiám. Mellékesen a háziorvosom jól ismer, és nem mer beoltani.

Bocsáss meg kedves Kérdező az offért.

És még annyit Neked..............

Hogy most már ne agyalj azon, hogy jól tetted e vagy nem. Ne is olvass ilyen kérdéseket, mert oltottságod ellenére is csak össze fogsz zavarodni.

Élvezd a terhességed, és ne idegeskedj!

24 hetes km

2009. dec. 9. 16:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!