Annyira be vagyok rettenve ettől a H1N1-től, hogy nem tudom ez még normális-e. Ti isi féltek?
Szia!
Én is nagyon félek,de én se oltatom be magam(38 hetes vagyok mire hatna már meg lesz a baba)!Én attól is félek hogy mire bekerülök a kórházba látogatási tilalom lesz!
A férjednél a pont... A hormonok játszanak vele. Eltúlzod.
Én is nemrég szültem, nálam is van nagyobb gyerek, volt is beteg, sőt még olyannal is játszott akiben már lappangott a bárányhimlő és én pedig még nem voltam bhimlős, de nem paráztam ennyire mint amennyire ezt Te most itt leírtad.
Én nagyon oltás ellenes voltam eddig. Még ma reggel sem gondoltam volna, hogy beoltatom magam.
Aztán mentem a dokimhoz táppénzes papírokért, meg ilyenek és mondta, hogy nála van, be tud oltani ha gondolom. Mondtam neki, hogy nem érzem szükségesnek. Beszélgettünk a rizikóról, meg hogy mennyit árthat, és mennyit használhat. Aztán eldöntöttem, hogy oltatok. Most egy picit fáj a karom, de remélem ennél nagyobb bajom nem lesz.
A babámnak a köldökében csak 2 ér van a 3 helyett, így is elég sok macera volt a terhességem alatt, nem hiányzik még az influenza miatti aggódás is. Főleg, hogy a köldök miatt heti 2x kell mennem a kórházba vizsgálatra, ha meg gáz van, be is fektetnek a 34. héttől. Hát nem pont az orvoshoz szaladgálás közben szeretném elkapni metrón, villamoson, stb...
Ha nem lennék babás, biztos nem oltattam volna, de most valahogy megnyugtatott a dolog, bár nem hiszek 100%-ig az oltásban.
Kedves 17:00!
Én is pont így érzek, ahogy te írtad. Mintha elgurult volna a gyógyszerem. kristály tisztán tudtam a terhesség előtt, hogy nem oltatok majd, de senkit a családból és most nincs perc, hogy ne ezen járjon a fejem. Amúgy ez a 4. terhességem én sem vagyok zöldfülű ebben a dologban. A terhesség előtt tudtam, hogy engem senki sem fog megszúrni azzal a bizonytalan oltóanyaggal ,amiről most állítják, hogy nincs mellékhatása, aztán majd 5 év múlva elnézést kérnek, ha a gyerekeden akkor jön ki valami probléma, most meg ha itt állna mellettem a tűvel a doki, odatartanám a karom. Viszont van már bennem egy akkora ellenérzés is, hogy ha beoltanának, akkor meg attól hülyülnék meg, hogy milyen anyagot nyomattak a szervezetembe. Tehát most is tudom, hogy oltás ellenes vagyok, csak itt már nem csak rólam van szó, hanem felelősséggel tartozom a pocaklakóért is.
Annyira haragszom a médiára, hogy ennyire próbálja idegileg tönkretenni a kismamákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!