Miert nem ajanlott terhesseg alatt sok tej es tejtermek fogyasztasa?
A tej és a tejtermék nem tilos, csak a pasztörizálatlan tej és az ebből készült termékek (pl a lágy sajtok). A kalcium nagyon fontos a babának, ebből épülnek fel a csontjai, a fogai. Igyál csak anny tejet, amennyi jólesik! Én is ezt teszem. :-)
22h km
Én se hallottam még ilyet, hogy terhesség alatt ne lehetne tejterméket fogyasztani.
Mikor a nagyobbik fiamnak kiderült a tejallergiája, akkor már a pocakomba volt a kicsi.
Az orvos azt mondta, hogy a terhesség alatt nyugodtan igyak tejet, és ehetek tejterméket is, viszont miután megszületett, és szoptatom, akkor már nem szabad tejes dolgokat fogyasztani.
A nagyobbik fiamnak azóta már a tej mellett a tojásra is kijött az allergiája.
A kicsi most 6,5 éves és nincs semmi ételallergiája.
Szia.
En szinten angliai kismama vagyok.
A tej itt sokkal egeszsegesebb mint otthonan.
(szamomra nem sok jo va itt angliaban, de talan a tej egy jo dolog :) )
Igyal batran!!
En is kerdeznek: milyen kupont kaptal amit gyumolcsre/tejtermekre lehet felhasznalni?
Az en vedonom egy idiota es semmit nem kapok meg tole....se infot se segitseget (29 hetes vagyok es eddig 2* lattam, mert mindig mashoz vagyok kuldve....eddig voltam mar masik 4 nonel)
Csak azert kerdezem mert akkor legkozelebb szamon kerem!!
Koszi
Boldog baba varast!
Ui: merre laktok? En Sheffiledben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!