Miert nem ajanlott terhesseg alatt sok tej es tejtermek fogyasztasa?
Én személy szerint nem hallottam ilyenről,hogy nem lehet inni tejet,vagy a sok tej ártalmas..Mivel mindig is imádtam(és imádom a tejet) rengeteget tudok inni..A terhességem alatt sem álltam le vele..Vannak olyan napok amikor 4 liter tejet is megiszom(kakaó,vagy tej formájában)
Rákenhetem,hogy esetleg a sok tejtől híztam pár kilót.(de kit érdekel amikor babát vár?)Én egészséges fiúnak adtam életet aki 4,65 kilóval született...Mai napig makk egészséges(hál istennek),és ő is annyira imádja a tejet mint én..
Szóval én nem hiszem el hogy a sok tej árthat!!
De ez az én személyes véleményem..
Szia! Terhesség alatt fogyasztható bármilyen tejtermék!
Szoptatás alatt kell figyelni, mert a sok tej(termék) tejkiütést okozhat a babánál. Ez nem jelenti azt, hogy tilos bármi ilyet inni/enni, de mértékkel kell, pl. 2-3dl tej naponta megengedett.
9hetes baba anyucija
Még én se hallottam, hogy terhesen nem lehetne...
Szoptatáskor viszont inkább hanyagold, én rengeteg kakót iszok, nem tudtam, hogy szoptatáskor ebből gond lehet, a babámnak tök csúnya lett a bőre (athópiás dermatitis), mint kiderült, ő tejérzékeny és kapta tőlem az anyatejen át a dózist hónapokig...
Úgyhogy nekem szoptatáskor tilos tejterméket fogyasztanom.
Én is úgy tudom, hogy nem tilos, hanem kell a sok tej és tejtermék.
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!