Kedves Kismamák! Festeti valamelyikőtök a haját?
Figyelt kérdés
17 hetes terhes vagyok. Várandósságom elején lett volna aktuális a hajfestés, még október végén, november elején. Most már elég gyatrán néz ki a hajam, szeretnék kezdeni vele valamit. Eredetileg sötétbarna hajamat rókavörösre festettem szőke csíkokkal. Most szeretném visszafestetni barnára.2014. febr. 13. 12:35
11/12 anonim válasza:
nekem a fodrászom azt mondta 12. hét után lehet de én csak színezem a hajam nem festék.
12/12 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem egy fodrász ismerősömet, aki ráadásul nemrég szült. Azt mondta, ő magának is festette, illetve vagy 10 festést megcsinál másoknak egy nap. Persze maszkot azért viselt. Egy kolléganőm, aki fiatal korára erősen őszül, szintén festette a haját mindkét terhessége alatt.
Szóval köszönöm mindenkinek a válaszokat, így most már bátran be merek jelentkezni a fodrászhoz. :-)
2014. febr. 14. 13:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!