Kedves Kismamák! Szült már valamelyikőtök Dr. Orosz Gábornál (Székesfehérvár)? Járt hozzá valaki terhesgondozásra? Mennyi a "tarifája"?
Figyelt kérdés
2014. jan. 15. 16:02
1/2 anonim válasza:
Egy ismerősöm ismerőse, szóval tényleg csak hallomásból tudom, de állítólag most alakítgatja a praxisát, ezért a magánrendelőjében a vizsgálatokon sem kér pénzt senkitől, és a szülésre sincs "tarifája".
2/2 anonim válasza:
A magánmegrendelőben kifüggesztett tarifái vannak a vizsgálatokra, de a szülés (én egy eve szültem nála) nem volt fix tarifás, adtam, amennyit gondoltam. De nagyon szívesen adtam, mert igazi elhivatott, lelkiismeretes, alapos és kedves doki,én már csak hozzá fogok járni, örülök, hogy rátaláltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!