Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Székesfehérvári szülészet?...

Székesfehérvári szülészet? Szülést vezető orvosok?

Figyelt kérdés

Vélemények mostanában?Én 2011 júliusban szültem.Lényegében pozitív a véleményem.Azóta tudtok-e változásokról?Vannak e új orvosok?Kik mentek el?

Még a várandóság elején vagyok,10hetes.És most is ügyeltesnél fogok szülni.Reméljük nem lesz semmi gond.......

2013. nov. 9. 22:12
 1/1 anonim ***** válasza:
ügyeletesnél szültem október 13.án. csak a szülést vezető orvossal volt bajom aki állítólag gyakornok volt. nem volt túl kedves. viszont mindenki más az volt. persze idejük nem volt velem nagyon foglalkozni csak míg szültem mert velem együtt 10 kismama volt még szülni egyszerre. de szerintem korrekt minden. az osztályosok és a csecsemősök is nagyon aranyosak, segítőkészek.
2013. nov. 10. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!