Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kedves Kismamák! Festeti...

Kedves Kismamák! Festeti valamelyikőtök a haját?

Figyelt kérdés
17 hetes terhes vagyok. Várandósságom elején lett volna aktuális a hajfestés, még október végén, november elején. Most már elég gyatrán néz ki a hajam, szeretnék kezdeni vele valamit. Eredetileg sötétbarna hajamat rókavörösre festettem szőke csíkokkal. Most szeretném visszafestetni barnára.

2014. febr. 13. 12:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én 10 hetes vagyok, még egy pár hétig nem tudok menni fodrászhoz, mert szigorú ágynyugalmat rendelt a doki. De amint lehet megyek festetni. Eddig mrlírozva volt, most viszont áttérek az ombréra. Saját hajszínt szőkíttetem a végek felé.
2014. febr. 13. 12:41
 2/12 anonim ***** válasza:

és mi az igazi kérdés? :D

gondolom, hogy lehet-e? igen, lehet, én is festettem mindkét terhességem alatt.

2014. febr. 13. 12:42
 3/12 anonim ***** válasza:
Én festetem. Megkérdeztem, nincs semmi kockázata, mert a mai hajfestékek már nem olyan károsak, mint a régiek. Annyi,h korábban extra világos szőke voltam, most sötétszőke. 34 hkm
2014. febr. 13. 12:43
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sokan festik :) Van aki a ritkább festést választja, ismerek olyat aki a hennát, én már pár éve áttértem a színezőre, kb 2 havonta színezem, ugyanúgy néz ki mint a festék és nem szívja be a hajszál, hanem megszínezi a felszínét. Szerintem pár hónapig színezd, majd szülés+szoptatás után be tudod festeni. A színező nálam pl tartósabb mint a festék.
2014. febr. 13. 12:44
 5/12 A kérdező kommentje:
Jogos. Az igazi kérdés valóban az, hogy ártalmas-e vagy sem. :-DDD Igazából egyszeri alkalmat tervezek csak, hogy visszakapjam az eredeti hajszínem.
2014. febr. 13. 12:59
 6/12 anonim ***** válasza:
2014. febr. 13. 13:01
 7/12 anonim ***** válasza:
az én hajam is be van festve. :) 30hkm
2014. febr. 13. 13:02
 8/12 anonim ***** válasza:

Nem , a lényeg,hogy jól szellőző helyiségben legyen festve!

De már rengeteg hasonló kérdés volt ezzel kapcsolatban

http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=terhesen+haj..

Egy kétgyermekes fodrász!

2014. febr. 13. 13:07
 9/12 anonim ***** válasza:

En festetem szokere.(az mar mas dolog h ugyanazzal a festekkel kb.minden honapban mas szinu:-)egyszer lilas egyszer sarga.)na de szebb mint a lenoves.az a lenyeg h szellozes legyen.

szinten egy fodrasz 38hkm.:-)

2014. febr. 13. 14:29
 10/12 anonim ***** válasza:
En az elejètõl kezdve festem 2 havonta feketèvel, egèszsèges a kisfima igaz mèg csak 24 hetes vagyok. Megkèrdeztem 2 orvost 1 szonogràfust ès a vèdõnõt mèg az elejèn de mindenki azt mondta nem okoz bajt csak ne lèlagezzem be. Nem szívódik fel annyi a fejbõrön hogy el tudjon nutni a magzathoz.
2014. febr. 13. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!