Terhessegi rosszullet?
Sziasztok!
18 hetes kismama vagyok. Mar parszor elofordult, hogy ha nagy tomegben voltam,akkor ki kellett mennem az adott boltbol,mert szorito erzest ereztem a mellkasomnal, mintha meg akarnek fulladni. Altalaban friss levegon elmult mindig, ma viszont kicsit tovabb tartott. Meg levegon is ajulhatnekom volt. Szerintetek ez normalis? Nagyon megijedtem es nagyon rossz. Fordult mar elo hasonlo valakivel?
Valaszotokat elore is koszonom!
Szia!
Én is 18 hetes vagyok és hasonló gondokkal küzdöttem a 8. héttől (alkalmasint még most is előjön). Légszomj, erős szívdobogás és szédülés. Először azt hittem pánikrohamom van, de a védőnő mondta hogy figyeljem mikor jönnek rám ezek az érzések. Nekem nagyobb séták alkalmával, bevásárlásnál, tehát amikor többet mozogtam. Ilyenkor a szervezetünk több vért keringet, a vérnyomás is ingadozhat (pl ha hamar felállok megszédülök). Azóta jógázom, többet mozgok és úgy érzem az idővel is egyre jobb lett.
Igénybe van véve a szervezetünk, próbálj meg fokozatosan javítani az erőnléteden.
Ti már tudjátok kisfiú vagy kislány van odabent?
Kellemes babavárást!
Szia!
Koszonom a megnyugtato valaszod! :)
Ugy tunik pici lany van odabenn! :) Es nalatok? Lehet mar tudni?:)
De jó, gratulálok!
Hogy vagy?
Én eddig nem szerettem volna tudni, de aztán bogarat ültettek a fülembe úgyhogy a pénteki, 20. heti nagy ultrahangon ha engedi akkor megnézzük a nemét is.
Kisfiú a megérzésem aztán lehet nagyot fogok nézni :D
Koszi! :) :D Nekem elejetol kislany megerzesem volt! :))
Meg a neten irt nepi babonak is mind igazak voltak ram , hogy kislany lesz es ugy tunik, hogy az is. :) Remeljuk nem csak jol takarta magat, mert mar kaptam egy-ket lanyos babarucit! :D
Meg mindig ugyanaz a szorongas.. Nem nagyon jarok ki utcara. Most belemelyultem a takaritasba. Ejjel- nappal takaritok amit epp talalok,mert mar kezdtem bedepizni kicsiket egyedul. :/ Nekunk 25.-en lesz a 20 hetes ultrahangunk ( es egyben az utolso is,mert Angliaban elunk es itt csak 2 van ).
Mar egesz szepen erzem a kis mozgasait a dragamnak. Ma pl egesz nap harcmuvesznek erezte magat ugy mozgott! :D
Te erzed mar ot? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!