Terhességi rosszullét vagy betegség lenne? Kismamik, anyukák tipp?
Figyelt kérdés
Kedd éjszaka hánytam. Azóta minden nap vagy reggel vagy délelőtt vagy délután hirtelen elkap a hányinger. Kívánom az ételeket,jó étvágyam van ,utána pl egy jó evés után egyik percről a másikra rám tör a hányinger.2013. márc. 22. 18:04
1/7 anonim válasza:
Hát ez sokminden lehet :) Hány hetes terhes vagy? Vagy ha ez is kérdéses, akkor ciklusodban hol tartasz?
2/7 A kérdező kommentje:
Szombaton jönne meg.
2013. márc. 22. 18:13
3/7 anonim válasza:
Ohh, értem. Hát, akkor ha ezt a hormonváltozás váltotta ki, akkor már a teszt is ki fogja mutatni. :) Csinálj egy tesztet holnap reggel! :) (Ha nincs otthon, pisilj egyet egy kis kupakba, tégelybe, és tedd félre, délután is ugyanolyan jó, ráér, amíg veszel tesztet). Ha negatív, akkor nem a hormonváltozás okozta a rosszulléteket, csak valamiért elgyengült a gyomrod.
4/7 A kérdező kommentje:
Okés :) Csak azon töröm a buksim, hogy ha betegség lenne akkor nem ennék jó étvággyal meg nem kívánnám az ételeket. De majd elválik ,hogy mi van :)
2013. márc. 22. 18:20
6/7 anonim válasza:
Mindkettő lehet. Van, akinek ilyen korán jelentkezik.
7/7 anonim válasza:
Szerintem inkább terhességi tünet.egy ismerősöm is ilyen volt.Jó ízűen evett,aztán hányt.Mondta is,hogy mindennap hányt és addig nem tudott igazán enni,míg aznap nem hányt.És tényleg így volt,mindennap hányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!