Hogyan lehetnék minél gyorsabban lázas?
Figyelt kérdés
Már 2 napja rosszul vagyok,voltunk is orvosnál,de azt mondta,h vmi kis fertőzés,nem súlyos.Csak hát én nem így érzem.Miket ajánlotok,h legyen egy kis lázam?2013. márc. 6. 18:07
2/5 anonim válasza:
Fürödj le forró vízbe majd menj ki pólóban futni pár kört.
3/5 anonim válasza:
én pl. régen futottam, kimelegedtem, majd utána egy szuszra megittam fél liter jéghideg (szószerint) ice teát, 3 napig is lázas voltam.
4/5 anonim válasza:
Egyél napi 10 000 NE D-vitamint, 3-4 c C-vitamint.
És kérlek.. ha komoly válaszokat vársz, akkor ne kérdezz már ilyen butaságot! Fertőzésed van, ami gyakorlatilag akkor alakul ki, ha legyengül a szervezeted. Nem vagy napon -> teljesen komoly d-vitaminhiányod van, persze hogy beteg vagy. A c-vitaminhiány is jellemző a magyarságra. Ne belázasodni akarj, hanem a minimum hogy ezeket a vitaminokat add meg magadnak, és gyógyulj meg mielőbb.
A gabonákat is elhagyhatod, mert teljesen negatívan befolyásolják az immunrendszerünk működését.
5/5 anonim válasza:
krétát kell enni állítólag régen a suliba csináltak ilyet a gyerekek hogy legyen okuk a lógásra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!