Első lányomnál végig rosszul voltam. Most 9 hetes vagyok, van remény, hogy elmúlik a 12. hétre? Már kezdek kiborulni
egy hete minden nap pityergek, annyira nem bírom az egész napos émelygést, hányingert. :(
Az első lányomnál a 6. hónapra lett picit jobb és ennyi.
van remény, hogy most elmúlik a 12. hétre? VAn??
Van! :)
Lányommal amikor terhes voltam, csak a 9 hónapban mérséklődtek a rosszullétek.Életem legszörnyűbb hónapjai voltak azok!!
A fiammal meg ahogy elő van írva.Émelyegtem kicsit a 3. hónapig, 1 kezemen megtudom számolni hányszor kellett rohannom a wc-re..Mindent tudtam enni..stb.
Mondjuk én 1. terhességénél végig vitamint szedtem..most nem.Lehet ez is közre játszott.
elős, akkor bőgjünk együtt :)
igen, kipróbáltam én is minden praktikát. Salvus vizet mondják még jónak. Csak annyira rossz az íze...
nagyon nagyon remélem, hogy elmúlik pár héten belül, bár én a pár napot is soknak érzem.
Napról napra élek, komolyan :(
1 terheségmnél kislányomal 3 hónaposan vége volt az émelygés hányás korszaknak . Most második terheségemnél kisfiammal 17 hetesen is hánytam még hétvégén.
17+4 hkm :) Kitartás csajok :)
szia!
én 8hetesen ugy vagyok mint te.teljesen kikészit az egész.
sokat segit a citromos viz.ha nem is sok időre de legalàbb 10-15percig jol vagyok.
igyàl pàr korty kolàt,az is enyhit valamit.
kitartàs!
köszönöm, kóla, citromos víz megvan (én limonádét iszom, az baj?, tehát teszek bele cukrot is) Lehet ezért nem hat?
hát, én kitartok, de már tényleg az őrület határán vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!